Loading...

Κατηγορίες

Σάββατο 09 Οκτ 2021
Προδότες δεξιοί και στρατιωτικά μυστικά.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

Δες καλέ μου αναγνώστη πως μας βάζουν σιγά – σιγά σε πόλεμο κατά των συμφερόντων της χώρας.

Αρχίζουν πρώτα οι λαγοί της προδοσίας της υποτέλειας.

Ενώ μέχρι χθες το βούλωναν για τους 16 νεκρούς που έπεσαν σε ενέδρα Τζιχαντιστών στο Μαλί,, σήμερα οι ντόπιοι βόθροι πανηγυρίζουν γιατί λέει οι Γάλλοι σκότωσαν ένα “ηγετικό στέλεχος” μιας οργάνωσης Τζιχαντιστών που “ειδικευόταν στην τοποθέτηση αυτοσχέδιων ναρκών”.

Εδώ δε χρειάζεται να είσαι στρατηγός, για να καταλάβεις πως το δούλεμα πάει σύννεφο. 16 - 1 δηλαδή; Τους σκότωσαν 16 οι άλλοι, κι οι Γάλλοι ένα που έβαζε νάρκες;

Μπράβο! Αφού τα πάνε τόσο “καλά” οι Γάλλοι, δε χρειάζονται βοήθεια, προδοτικά λαγουδάκια, που θέλετε να μας εμπλέξετε σε μια περιοχή στην οποία σκοτώνονται δεκάδες κάθε μέρα και που δεν βγάζεις άκρη.

Στο μεταξύ η είδηση είναι πως ψάχνουν μισθοφόρους. Όχι μόνο από Γαλλία αλλά από άλλες χώρες. Όσοι είναι φασίστες κι έχουν προϋπηρεσία εγκληματία προτιμούνται.

Όλα αυτά μέχρι να πάνε οι μαλάκες οι Έλληνες έτσι;

Γιατί το είπε, το κάθαρμα, ο Γάλλος πρόεδρος. “Δε θα μείνουμε αιώνια στο Μαλί”.

Όχι βέβαια. Ένα πλιάτσικο θα ρίξετε και θα φύγετε.

Σειρά μας να πάμε για Μαλί και να βγούμε κουρεμένοι.

Που αν ξέρουμε κάτι είναι το κούρεμα. Κούρεμα μισθών και συντάξεων, όχι χρεών. Μην πάει ο νους των τοκογλύφων στο κακό.

Πως έγραψε ο Σπάρτακος; “Ο Κ. Βελόπουλος τόνισε ότι στο Σάλεχ δεν θα σταλούν στρατιώτες θητείας αλλά Επαγγελματίες Οπλίτες!”

Οπότε τι; Αν πεθάνουν, δεν πιάνονται;

“Γάλλος στρατιωτικός της αποστολής Μπαρχάν στο Μαλί σκοτώθηκε στο βόρειο τμήμα της χώρας στα τέλη του Σεπτεμβρίου”.

Κουράγιο! Ερχόμαστε, θα πυροβολούν εμάς!

Στο μεταξύ χαμογελάστε και πείτε μας τι δουλειά ακριβώς έχουμε στην Αφρική; Τι συμφέροντα; Γαλλικά! Βασικά εταιρειών που εκμεταλλεύονται άγρια την περιοχή. Της χώρας; Κανένα!

Αυτό κανονικά, η χρησιμοποίηση ενόπλων δυνάμεων και μάλιστα με κίνδυνο να θιγούν συμφέροντα της χώρας, λέγεται εσχάτη προδοσία και σε πραγματικά κράτη, όχι αποικίες, μπανανίες κλπ, τιμωρείται αυστηρότατα.

Όχι μόνο δεν έχουμε καμία δουλειά σε χώρες που δεν μας ενόχλησαν ποτέ, αλλά πάμε γυρεύοντας. Δεν είναι μόνο οι απώλειες των στρατιωτών. Με τις χώρες της Αφρικής δεν έχουμε πρόβλημα. Αν πάμε όμως και μπλεχτούμε, τότε θα βάλουμε μπελάδες στο κεφάλι μας.

Πρώτη φορά που κάναμε κάτι παρόμοιο - ακούσαμε κι εκεί τους Γάλλους, είχε πολύ άσχημη κατάληξη για μας. Ήταν το 1919 στην Κριμαία στην εκστρατεία κατά των Μπολσεβίκων. Μαντέψτε, χάσαμε, ήμασταν με τους ηττημένους. Κι οι νικητές μας το χρώσταγαν.

Όσο για τους δήθεν συμμάχους τους Γάλλους; Ενίσχυσαν τον Κεμάλ και το 1922 πάθαμε τη μεγαλύτερη συμφορά, τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Στο Αφγανιστάν τον ήπιαν οι Αμερικάνοι, που είναι πολύ ισχυρότεροι των Γάλλων.

Βέβαια εκεί μερικοί δικοί μας είδαν τα καλά του σπόρου της παπαρούνας, αλλά όχι μόνο δεν κερδίσαμε, χάσαμε χρήματα. Εκατομμύρια για να συντηρήσουμε το στρατό.

Κάναμε δουλειές με φούντες κι από δω. Δεν χρειάζονταν να πάμε εμείς εκεί.

Στην Αφρική δεν είναι ένα κράτος. Έτσι και μπλέξουμε, δεν τελειώνουμε ποτέ. Συνέχεια θα στέλνουμε, συνέχεια θα χάνουμε.

Και για να δείτε τι τεφαρίκια συμμάχους έχουμε - γιατί όλοι αυτοί είναι στο ΝΑΤΟ - μόλις η Τουρκία είπε να πάρει 40 νέα F-16 οι ΗΠΑ είπαν για κυρώσεις; Όχι, είπαν “ο πελάτης έχει πάντα δίκιο”. Εκτός, αν είναι Έλληνας πελάτης, που είναι το μεγαλύτερο κορόιδο.

Τι έγιναν τα αόρατα F-35; Αόρατα! Μην σκοτίζεστε Αμερικάνοι, δε θα χάσετε. Θα χρεωθούμε, θα κόψουμε το λαιμό μας, θα τα πάρουμε εμείς.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2021 | 2:17 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2021 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου