Loading...

Κατηγορίες

Σάββατο 05 Σεπ 2020
Ολα είναι σικέ!
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 
“ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΕΘΑ:

Από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ανακοινώνεται ότι, τη νύκτα 3 προς 4 Σεπτεμβρίου 2020, ο ΕΠΟΠ Λοχίας (ΠΖ) Κ. Μ. της δυνάμεως Μονάδας της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων κατά την διάρκεια νυχτερινού χερσαίου επιχειρησιακού άλματος ελευθέρας πτώσεως τραυματίστηκε θανάσιμα”.
O Σπάρτακος τα έλεγε:
“Δεν είναι η ΖΩΗ μας θέμα Επικοινωνιακών Χειρισμών!...
Κάτι συμβαίνει στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Κάτι συμβαίνει στις Ειδικές Δυνάμεις.
Είναι δυνατόν, το 2020, να χάνεται Αλεξιπτωτιστής σε εκπαιδευτική ρίψη λόγω του ανέμου;
Πως είχε προγραμματιστεί αυτή η εκπαίδευση;
Τι μέτρα είχαν πάρει;
Ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν και όχι να κρυφτούν κάτω από το χαλάκι λόγω της Πολεμοκαπηλείας.
Βεβαίως, υπάρχει και η ερμηνεία που υποστηρίζει ότι πλέον ριψοκινδυνεύουν στις ασκήσεις ακριβώς λόγω της Πολεμοκαπηλείας και του Αξιόμαχου!
Η Ακεραιότητα και η ζωή φαντάρων και χαμηλόβαθμου προσωπικού Απειλείται από τους ανταγωνισμούς τους για τις ΑΟΖ και τα Ενεργειακά Κοιτάσματα”.(Πηγή)

Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Ως συνήθως, όταν έχουμε ένταση, τρέχουν οι φαντάροι. Και για να δείξουν κάποιοι το “αξιόμαχο”, βάζουν σε κίνδυνο ζωές.
Προφανώς με το λοχία έγινε κάποιο χοντρό λάθος, που θα το πάρει ο αέρας.

Η ειρωνεία είναι πως Η ΝΔ θα κάνει ό,τι πουν οι Αμερικάνοι με τους Ευρωπαίους ιμπεριαλιστές. Δεν θέλει όμως να την πάρουν χαμπάρι τα γίδια της και γι αυτό μοιράζουν σανό.
Και “πω πω τι στρατό έχουμε εμείς” λες και δεν πήγαμε και δεν ξέρουμε.
Οι ψαρωμένοι αξιωματικοί κάνουν ό,τι ρουσφέτι φανταστείτε, το οποίο θα διατάξουν οι κηφήνες. Άλλοι τρέχουν συνέχεια στις αγγαρείες και τιμωρούνται από πάνω, κι άλλοι την περνάνε μπέικα σε κάποια πόστα που είναι για καλά βύσματα.

Αφήστε λοιπόν, καραβανάδες, τις παχιές κουβέντες και κοιτάξτε μη γίνει κι άλλη στραβή και θρηνούμε πάλι θύματα.
Τα Rafale μας μάραναν. Κι αυτά μεταχειρισμένα τα δίνουν. Και πανάκριβα. Στο τέλος θα στοιχίσουν περισσότερο κι από τα καινούρια “αόρατα” F-35!

Τους ξέρουμε τους Γάλλους από τα Mirage. Κάτι θα δώσουν λειψό, για να 'χουν να πουλάνε. Όπως τα πρώτα Mirage 2000 δεν είχαν ραντάρ και κάνανε κύκλους. Δεν τα λέω εγώ, οι φυλλάδες της ΝΔ τα έλεγαν τότε. Εμείς δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου, όπως οι νεογιδοκράτες.
Ή να θυμηθούμε τα γερμένα υποβρύχια, που για να έρθουν στα ίσια τους κόστισαν τα μαλλιοκέφαλά μας, και τώρα τα βάφτισαν κι αυτά “αόρατα”;! Σαν τα ρούχα του αυτοκράτορα. Ή μήπως τα άρματα χωρίς πυρομαχικά;

Οι Γάλλοι προκειμένου να πετάξουν τα αεροπλάνα στα σκουπίδια, τα δίνουν σε μας. Η δουλειά βρωμάει σκάνδαλο από χιλιόμετρα.
Αλλά τα ΜΜΕ γλεντάν μαζί με τα βολεμένα κομματόσκυλα και τους ηλίθιους ψηφοφόρους.

Ο λοχίας δεν έπεσε υπέρ πίστεως και πατρίδος. Έπεσε, επειδή κάποιοι πολιτικοί παίζουν βρώμικα παιχνίδια εις βάρος της χώρας.

Στο μεταξύ τα παιδιά μας στο στρατό είναι σε συνεχή ομηρεία από την επιφυλακή, κι έχουν ξεχάσει τι σημαίνει άδεια. Οι αξιωματικοί κάθε μέρα έξω, οι στρατιώτες έχουν “πήξει” στο καψόνι και την αγγαρεία.

Τα έχουμε ζήσει κι εμείς αυτά. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Όντως υπάρχει συνέχεια στο κράτος.
Κοιτάξτε να δώσετε στα παιδιά τις άδειες, κι αφήστε τα παχιά λόγια, γιατί θα εκτεθείτε. Ο Μητσοτάκης ήδη έχει συμφωνήσει και κοροϊδεύει ακόμα μια φορά. Συνεκμετάλλευση με μειωμένη κυριαρχία των νησιών.

Έχει δεχτεί τις Τουρκικές θέσεις. Το πως θα σερβίρει το κουτόχορτο είναι το πρόβλημα του.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020 | 6:27 π.μ.
πηγη:http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2023 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου