Loading...

Κατηγορίες

Κυριακή 14 Νοέ 2021
Δημοσκόπηση του Πινόκιο.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

Γράφει ο mitsos175

Τα μεγαλύτερα ψέματα είναι αυτά που έχουν μια τζούρα αλήθειας μέσα. Η μικρή αλήθεια μπαίνει για ξεκάρφωμα για να μπερδέψει. Η αλήθεια: Η ΝΔ καταποντίζεται. Όλο και περισσότεροι βρίζουν το Μητσοτάκη που κατέστρεψε τη χώρα. Είναι ίσως κάτω από 20%. Όταν στημένο γκάλοπ δίνει 28%, σημαίνει πως βρίσκεται σε ποσοστά του 2012. Μια που το αναφέραμε, το 2012 όλοι οι μελλοντικοί πετσωμένοι έδιναν μεγαλύτερα ποσοστά στη ΝΔ, ενώ εμφάνιζαν το ΠΑΣΟΚ δεύτερο, επίσης τραβώντας το από τα μαλλιά. Παρόμοιο παραμύθι θέλουν να πουλήσουν και τώρα.

Το ΚΙΝΑΛ όμως διαλύεται. Όποιος κι αν βγει, κάποιος θα αποχωρήσει. Με το Λοβέρδο θα φύγουν αυτοί που είναι με τον Παπανδρέου, με το Γιωργάκη οι του Λοβέρδου, Βενιζέλου και ΣΙΑ. Οπότε το ΠΑΣΟΚ με άλλο ΑΦΜ είναι στα πρόθυρα διάλυσης. Είτε θα μείνει τσόντα της ΝΔ, είτε θα πάνε οι υπόλοιποι στο ΣΥΡΙΖΑ, κι αυτό το ξέρουν καλά όλοι. Οι της ΝΔ θέλουν το Λοβέρδο ή τον Ανδρουλάκη για να ανοίξουν νέο μέτωπο στους ρεφορμιστές. Τα γκάλοπ θα φουσκώνουν όσο παίρνει το ΚΙΝΑΛ, μέχρι να γίνουν εκλογές να τους στείλει ο κόσμος στο διάολο. Επομένως το 9% είναι ψέμα του Πινόκιο. Αν θα βγάλει βουλευτές στις επόμενες εκλογές το υπόλοιπο του ΠΑΣΟΚ, θα είναι μόνο λόγω απλής αναλογικής. Στις μεθεπόμενες θα βλέπουν Βουλή από την TV.

Φυσικά για να κρατήσουν διαφορά ασφαλείας (10%), μειώνουν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ. Πολύ θα ήθελα οι ρεφορμιστές να έχουν 18% αλλά έχουν παραπάνω. Όχι πως παίρνουν, αντίθετα φεύγουν μερικοί γιατί δεν θέλουν να ξυπνήσει η δήθεν αντιπολίτευση, πάντως πιθανόν να είναι πάνω από τη ΝΔ. Γι αυτό και η λύσσα του Μητσοτάκη. Η φωνή του Σαμαρά καρφώνει το Μητσοτάκη και τις πετσωμένους ΣΕΦ των εταιριών δημοσκοπήσεων δίνοντας ένα 31-32 στο ΣΥΡΙΖΑ κι ένα 25-26 στη ΝΔ. Αν προηγούνταν, ο Κούλης θα έκανε εκλογές για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

 

Μετά όμως από την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας με την ταυτόχρονη διάλυση της Οικονομίας ο εγκληματίας θέλει να ρίξει την ευθύνη στους ανεμβόλιαστους. Οι ανεμβολίαστοι φταίνε που είπε ψέματα και δεν υπάρχουν ΜΕΘ; Οι ανεμβολίαστοι έδιωξαν τους γιατρούς; Οι ανεμβολίαστοι δε δίνουν τα φάρμακα που έχουν κάποιοι από πέρυσι, όπως το Ιερόν emo που, όταν κόλλησε κορωνοϊό, οι άλλοι έψαχναν το διάδοχο; Ποιος φταίει για τα μυριάδες σκάνδαλα, την ανεργία, τα λουκέτα, την ακρίβεια, την ύφεση τα ελλείμματα, την νέα αλματώδη αύξηση του «βιώσιμου» χρέους, την καταστολή και το φασισμό; Ποιος δίνει κυριαρχικά δικαιώματα σε ιμπεριαλιστές, ποιος πλιατσικολογεί και καταστρέφει Υγεία Παιδεία ό,τι γλύτωσε από τα προηγούμενα Μνημόνια;

 

Πίσω στο ΠΑΣΟΚ. Η απάτη φαίνεται στα αποτελέσματα για αρχηγό. Θυμίζει Χότζα. Όλοι «έχουν δίκιο» τρεις βγαίνουν αρχηγοί! Ξέρουν πως το χειροπιαστό θα είναι ακριβώς ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Επειδή δεν έχουν ιδέα ποιος θα είναι, μαγείρεψαν με τέτοιο τρόπο το κουτόχορτο, ώστε όποιος και να βγει να πουν «πετύχαμε»! Έτσι ο ΓΑΠ προηγείται σε αυτούς που θα πάνε να ψηφίσουν στις εσωκομματικές, ενώ ο Λοβέρδος στο σύνολο και ο Ανδρουλάκης στο ΚΙΝΑΛ που δε θα ψηφίσει! Βγάλτε άκρη! Δε θα πω, άλλο εκτός από το «κοντός ψαλμός Αλληλούια». Θα γελάσουμε ξανά με τον Πινόκιο.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021 | 5:12 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου