Κάθετα αρνητικός φέρεται να ήταν ο πρόεδρος της Αρχής Kαταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, πρώην επίτιμος αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, στις πιέσεις που δέχτηκε από κυβερνητικά πρόσωπα προκειμενου να ξεκινήσει έρευνα για μαύρο χρήμα σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα και μάλιστα προεκλογικά.

«Εγώ δεν παίζω σε πολιτικά παιχνίδια. Δεν πρόκειται να ξεκινήσω καμία τέτοια έρευνα» ήταν η απάντηση Βουρλιώτη σύμφωνα με πληροφορίες του ieidiseis.gr σε όσους του έθεσαν το αίτημα με επίκεντρο τα όσα υποστήριξε για τον Νίκο Παππά η γραμματέας του Χρήστου Καλογρίτσα.

Η μάρτυρας, επί 40 χρόνια γραμματέας Καλογρίτσα, Ευθαλία Διαμαντή, κατέθεσε μεταξύ άλλων ότι, άκουγε από τη... μισάνοιχτη πόρτα, για «φακέλους και τσάντες με χρήματα από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα τα οποία ήταν χρήματα για βοήθεια προς το κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ)».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα πρόσωπα που προσπάθησαν να ασκήσουν πιέσεις στον κ. Βουρλιώτη, φέρονται να έκαναν λόγο, για νέα δημοσιεύματα σχετικά με την κατάθεση της κ. Διαμαντή, προκειμένου να προκαλέσουν - μέσω αυτών - την παρέμβαση του Προέδρου της Αρχής ξεπλύματος μαύρου χρήματος, για να ξεκινήσει έρευνα κατά του ΣΥΡΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, ώστε να πληγεί προεκλογικά.


πηγη: https://tvxs.gr