Loading...

Κατηγορίες

Παρασκευή 28 Μάι 2021
Κοίτα ποιοι μιλούν για υποκουλτούρα και λαϊκισμό!
Κλίκ για μεγέθυνση
Παρουσιάζεται δημοσίως ένας εφοπλιστής και μιλάει απίστευτα απαξιωτικά για την κυβέρνηση της Ν.Δ και τον πρωθυπουργό. 
Τα Πετσωμένα ΜΜΕ κάνουν το θέμα γαργάρα με ταβανόπροκες αν και αυτό γίνετε αντικείμενο αναφοράς ακόμα και από ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.
 
Κυκλοφορεί μια δημιουργία του ένας καλλιτέχνης στο διαδίκτυο και γίνεται χαμός. 
Η ανταπόκριση που είχαν τα μηνύματα που περνάει έκαναν οδήγησαν κατευθείαν τις μαγειρεμένες δημοσκοπήσεις στον κάλαθο των αχρήστων. 
Να διαπιστώνεις ότι μόνο σε τρεις μέρες ένα τέτοιο βίντεο έχει  650.000 προβολές στο YouTube, και μάλιστα όταν το συνδυάσεις με τα αποτελέσματα του Ευρωβαρόμετρου που είχαν προηγηθεί και το κάζο που έπαθε στέλεχος σου όταν έδωσε συνέντευξη στο BBC αισθάνεσαι σαν πνιγμένος που πιάνετε απ' τα μαλλιά του.
 
Ακριβώς σ' αυτή την κατάσταση σήμερα βρίσκεται η κυβέρνηση. Μια ματιά να ρίξει κάποιος στα κοινωνικά δίκτυα αντιλαμβάνεται ότι ο κυβερνητικός Μακιαβελικός σχεδιασμένος μηχανισμός προπαγάνδας αρχίζει να υποχωρεί άτακτα, και η εξαπάτηση και παραπλάνηση του κόσμου από τα Πετσωμένα ΜΜΕ έχει σύντομη ημερομηνία λήξης. 
Οσο και να φτιασιδώνουν την διαχείριση της πανδημίας και την εφαρμοζόμενη οικονομική πολιτική, η πραγματικότητα είναι αμείλικτη. Και όπως λέει και η γνωστή ρήση "δεν μπορείς να εξαπατάς όλους για πάντα".
 
Αν χρησιμοποιούσαμε ένας γνωστό δημοσιογραφικό κλισέ για την αντιμετώπιση που έχει από τα κυβερνητικά φερέφωνα ο καλλιτέχνης Μιθριδάτης θα λέγαμε ότι επιχειρείτε η δολοφονία χαρακτήρα του. 
 
Το σημερινό πόνημα που υπάρχει στην φυλλάδα του κουμπάρου της πρωθυπουργικής οικογένειας είναι ένα επίπεδο ανώτερο απ' τα σχετικά τουιταρίσματα του Σίλα και του Βαλτινού. 
Μι' αυτό κάποια κυρία που το υπογράφει, ονόματι Εφη Ξένου το μόνο που κατορθώνει με τις ασυναρτησίες που αναφέρει και τις λογικές ακροβασίες που επιχειρεί, είναι να γελοιοποιηθεί. 
 
Δεν θεωρούμε κακό να κάνεις στρατευμένη δημοσιογραφία. Κι εμείς αυτό κάνουμε και το διακηρύσσουμε με κάθε ευκαιρία. Στοιχειώδης λογική όμως λέει, πώς όταν κάνεις ένα άρθρο θέλοντας να το παρουσιάσεις με ψήγματα αντικειμενικότητας δεν το συνοδεύεις με ένα σκίτσο όπως αυτό που παραθέτουμε δίπλα. 
Το να συνοδεύεις ένα κείμενο σου, μ' αυτό το περιεχόμενο, με την εικόνα όπως παρουσιάζεται, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης δείχνεις την προκατάληψη και εμπάθεια σου. 
 
Και άντε να προσπεράσεις αναφορές του τύπου ο "Μιθριδάτης ξεσκόνισε μπόλικη ναφθαλίνη από τους ώμους του για να κάνει κριτική στην κυβέρνηση ή στον Κυριάκο Μητσοτάκη", σε αντιδιαστολή προφανώς με την "φρεσκάδα" του γραπτού λόγου της κυρίας.
Να κάνεις, επίσης ότι δεν ακούς τα χάχανα απ' τα πόμολα στην εκτίμησή της ότι η τεράστια θέαση του δημιουργήματος του καλλιτέχνη οφείλετε στην "τεράστια αναπαραγωγή από τρολ και αντιπολιτευόμενους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης"
 
Αλλά να μας γράφει η υπάλληλος του Μαρινάκη ότι ο καλλιτέχνης Μιθριδάτης "αν κάπου έχει δίκιο, αν η οπτική του βγάζει νόημα καλύπτεται κάτω από τόνους λαϊκισμού και fake news", αυτό μόνο με συνοδεία "Βυζαντινόν". παραγωγής Βελόπουλου καταπίνεται. 
Και δεν νομίζουμε ότι έχει μεγάλη πελατεία ο διακινητής επιστολών του Χριστού.  
 

Και στην τελική ποιo είναι το ποιόν των δεξιών που χαρακτήρισαν το δημιούργημα του Μιθριδάτη λαϊκίστικο και τα σχετικά, μπορείτε να διαβάσετε αυτή μας την ανάρτηση και να παρακολουθήσετε το παρακάτω βιντεάκι.
 Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021 | 7:24 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου