Loading...

Κατηγορίες

Τρίτη 17 Νοέ 2020
Απίστευτο: "Ανόητος". "Θρασύς", "αλαζόνας αλά Παπαδόπουλος", "τυχοδιώντης" με "νοσηρούς και επικίνδυνους αριβισμούς", ο Μητσοτάκης σύμφωνα με το σάιτ antinews
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 

Ούτε ο "άγιος" Παϊσιος δεν θα μπορούσε να τα προβλέψει αυτά που παρακολουθούμε, τιτλοφορούσαμε χθεσινή μας ανάρτηση η οποία αναφερόταν στα απίστευτα αλληλομαχαιρώματα που συμβαίνουν στην "δεξιά πολυκατοικία".

 

Με το κείμενο που διαβάζουμε τώρα στην ακραιφνή δεξιά ιστοσελίδα  antinews -φημολογείται ότι ελέγχεται από την φράξια του Αντώνη Σαμαρά- θα κάναμε τον .. σταυρό μας ... αν είμαστε θρησκευόμενοι.  Χαρακτηρίζει τον Μητσοτάκη "ανόητο" που ."σκόπιμα ρίχνει λάδι στη φωτιά με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου, μπας και επισκιάσει την ανικανότητα και ανεπάρκεια του δήθεν άριστου επιτελείου του που οδήγησε σε νέα καραντίνα"

Και συνεχίζει απευθυνόμενη η ίδια ιστοσελίδα στον πρωθυπουργό γράφοντας:

"Δυστυχώς σας πήραν χαμπάρι άπαντες κύριε Μητσοτάκη.

Και με περίσσιο θράσος και απύθμενη αλαζονεία, αφού απαγορέψατε τις συναθροίσεις αλά Παπαδόπουλος πυροδοτώντας έτι περαιτέρω το ήδη τεταμένο κλίμα που προκάλεσε η απόφασή σας για ματαίωση της πορείας του Πολυτεχνείου, κατηγορείτε τώρα τις δυνάμεις που αντιτίθενται στις χουντικές πρακτικές σας για στήσιμο σκηνικού σύγκρουσης.

Αιδώς κύριε πρωθυπουργέ!"

Εχοντας μείνει Πάκηδες συνεχίζοντας την ανάγνωση:

Προφανώς σας έχει καταβάλει ο πανικός επειδή η δημοφιλία σας καταρρέει μετά το αχρείαστο lockdown, το οποίο θα είχε αποφευχθεί αν είχατε μεριμνήσει να οχυρώσετε τη χώρα ενόψει της αναμενόμενης αντεπίθεσης του κορονοϊού, εξ ου και η σπορά του διχασμού.

Τί πιο βολικό να διχάσετε τους πολίτες σε δεξιούς νοικοκυραίους και αριστερούς μπαχαλάκηδες, υποδυόμενος τον υπεύθυνο ηγέτη που βάζει πάνω από όλα την προστασία της υγείας του λαού;

Μια απολύτως τυχοδιωκτική τακτική που μπορεί να οδηγήσει σε ιδιαίτερα δυσάρεστες καταστάσεις, την οποία είναι ηλίου φαεινότερο ότι θα είχατε αποφύγει αν είχατε πράξει τα δέοντα προς ανάσχεση της δεύτερης επέλασης του ιού.

Και η "αγιογραφία" στον νέο Μωυσή συνεχίζεται: 

Να ξέρετε πάντως ότι οι δεξιοί νοικοκυραίοι που σκοπεύετε να παραπλανήσετε δεν πρόκειται να σας κάνουν τη χάρη να συμμετέχουν στους νοσηρούς κι επικίνδυνους αριβισμούς σας.

Το πολύ πολύ να ασχοληθούν με το όποιο μπάχαλο προκύψει για καμιά βδομάδα, και έπειτα να επιστρέψουν στη μιζέρια και την πενία που χτύπησε εκ νέου τις ζωές τους από τα τραγικά λάθη σας, αναμένοντας την ώρα της κάλπης όπου και θα ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους μαζί σας για πάντα.

Συνεπώς, έστω και την τελευταία στιγμή, αναθεωρήστε και επιτρέψτε να γίνουν κανονικά όλες οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου, με τους απαραίτητους υγειονομικούς κανόνες φυσικά.

Διότι ενώ θα σας γυρίζουν την πλάτη οι δεξιοί νοικοκυραίοι, ενδέχεται να εισπράξετε και τα επίχειρα των διχαστικών επιλογών σας στην περίπτωση που σημειωθούν επεισόδια με τραυματισμούς λόγω του υπερβάλλοντα ζήλου που ίσως επιδείξει η ήδη αφιονισμένη αστυνομία.

Και τότε όπως αντιλαμβάνεστε δεν θα μπορείτε να σταθείτε πουθενά.

Κοίτα ρε παιδιά που μας βγήκαν από .. αριστερά ... οι Σαμαρικοί!!! Ρε μπας και το κάνουν σκόπιμα για να μας ρίξουν στα σκληρά...;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 | 1:11 π.μ.
πηγη:http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2021 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου