Loading...

Κατηγορίες

Τρίτη 26 Οκτ 2021
Εχει περάσει ψυχομετρικά τεστ ο Σ. Μπαλάσκας; - Αδιανόητες δηλώσεις από τον μπατσοσυνδικαλιστή. (Βίντεο)
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

Τι ζούμε ρε παιδιά; Σίγουρα έχουν σώας τα φρένας τους κάποιοι μπάτσοι και ειδικά απ' αυτούς που παριστάνουν τους συνδικαλιστές, εκπροσωπώντας στα ΜΜΕ τους συναδέλφους τους;

Ας κάνουμε αρχικά μια ιστορική αναφορά για να καταλήξουμε στο σημερινό γεγονός που αποτέλεσε ερέθισμα γι' αυτή την ανάρτηση. 

Πριν πολλά χρόνια, τότε που όπως και σήμερα, η αστυνομική κτηνωδία βρισκόταν σε έξαρση -αν δεν κάνουμε λάθος πρέπει να ήταν κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή με υπουργό Δημόσιας Τάξης τον Προκόπη Παυλόπουλο- και τα σχετικά δημοσιεύματα που ανέφεραν αστυνομικές βιαιότητες, είχαν ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα με συχνά δημοσιεύματα στα ξένα ΜΜΕ η κυβέρνηση ανάγγειλε ένα μέτρο που υπάρχει εδώ και δεκαετίες στα Ευρωπαϊκά κράτη. Ολοι δηλαδή οι αστυνομικοί να περνάνε κατά τακτά χρονικά διαστήματα ψυχομετρικά τεστ για να διαπιστωθεί αν είναι ικανοί για να οπλοφορούν και να ανταποκρίνονται στην δουλειά του.

Οταν, λοιπόν, πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα ψυχομετρικά τεστ τα αποτελέσματα ήταν συγκλονιστικά. Και αυτό το διαπιστώνουμε και από ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» (27/2/2009) που έλεγε:

«Πριν καλά – καλά αρχίσουν τα ψυχομετρικά τεστ για τους αστυνομικούς τρεις από αυτούς έχουν κριθεί από τους ψυχολόγους ότι "κακώς φέρουν όπλο". Το ανησυχητικό είναι ότι από τα τεστ έχουν περάσει μόλις 50 αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν κυρίως σε τμήματα στο κέντρο της Αθήνας».

Με απλά λόγια, αν το δούμε αναλογικά, το 6% των μπάτσων που κυκλοφορούν ανάμεσα μας, χιλιάδες ένστολοι δηλαδή, συνολικά, είναι εν δυνάμει δολοφόνοι αφού και με την σφραγίδα ειδικών επιστημόνων κουβαλάν ψυχολογικά προβλήματα και «κακώς φέρουν όπλο»!!!

Τότε οι μπατσοσυνδικαλιστές αντέδρασαν δυναμικά -μέχρι ότι θα προχωρήσουν σε "λευκή απεργία" κυκλοφόρησαν- και σε λίγο καιρό αυτά τα ψυχομετρικά τεστ σταμάτησαν. Στην πορεία ανακοινώθηκε ότι όλοι οι αστυνομικοί θα περνούν αυτά τα τεστ κάθε πενταετία. Με μια ματιά που ρίξαμε στο διαδίκτυο δεν μπορέσαμε να βρούμε πόσοι και πότε αστυνομικού υποβλήθηκαν σ' αυτή την διαδικασία.

Κάναμε αυτή την μεγάλη εισαγωγή για να θέσουμε το ερώτημα: Ο Σ. Μπαλάσκας έχει περάσει ποτέ ψυχομετρικά τεστ; Το γράφουμε αυτό γιατί τον ακούμε σ' αυτό το βίντεο να λέει αδιανόητα πράγματα. 

Μεταφέρουμε επί λέξη, αυτά που λέει ο μπατσοσυνδικαλιστής, απευθυνόμενος σε δημοσιοκάφρους του Σκάι: "Το πρόβλημα πια έχει ξεφύγει έχει αποκτήσει μια  κοινωνικότητα,... Η Ρομά τώρα εξεγείρονται γιατί ένα 20χρονο παιδί θανατώθηκε. Θα υπήρχε θέμα αν ήξεραν οι αστυνομικοί ότι εκεί που πυροβολούσαν υπάρχει Ρομά. Δεν το ήξεραν . Να σας πω κάτι; Παίρνω εγώ έναν αθώο άνθρωπο και τον σκοτώνω στο δρόμο χωρίς να τον έχω ξαναδεί, χωρίς να τον ξέρω χωρίς να έχω δει καν το πρόσωπο του και  αποδεικνύεται ότι αυτός είναι δημοσιογράφος. Πρέπει την επόμενη μέρα να μου επιτεθούν όλοι οι δημοσιογράδοι; Θέλω να πω δηλαδή ότι αυτή η εξέγερση ου κάνουν οι Ρομά δεν είναι δικαιολογημένοι γιατί δεν μπορούσαν να ξέρουν οι αστυνομικοί ότι ο νεαρός ήταν Ρομά". 

Ας ξεπεράσουμε το ολοφάνερο ψέμα του Μπαλάσκα.. Οι μπάτσοι γνώριζαν από την πρώτη στιγμή ότι πυροβολούσαν Τσιγγάνους, όπως έχει αποκαλυφθεί από τα δελτία ειδήσεων τα οποία αποκαλύπτουν τους διαλόγους που είχαν οι μπάτσοι με το Κέντρο Επιχειρήσεων.

 

Το ζήτημα είναι αν ο Μπαλάσκας έχει την πραγματική επαφή με την στοιχειώδη λογική.  Μπορεί ένα τέτοιο άτομο με αυτές τις αντιλήψεις και  μην έχοντας την παραμικρή επαφή την πραγματικότητα να οπλοφορεί; 

 

Εδώ δεν μιλάμε απλώς ότι δίνει οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους για το πώς θα έχουν ευνοϊκή ποινική αντιμετώπισή μετά το έγκλημά τους. Και φυσικά μετά απ' αυτή την απίστευτη παρέμβαση του μπατσοσυνδικαλιστή  δεν υπήρχε περίπτωση να απομακρυνθεί από την αστυνομία όπως απαιτούσε ανακοίνωση της Εναλλακτικής Παρέμβασης - Δικηγορικής Ανατροπής.

Δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερη πολιτική αντίληψη για να καταλάβεις ότι ο μπατσοσυνδικαλιστής αυτός διακατέχεται από ακροδεξιές, στα όρια του φασισμού, ιδέες.

Αλλωστε το είδαμε πρόσφατα όταν οι αδιανόητα προκλητικές δημόσιες τοποθετήσεις του έχουν προκαλέσει ΕΔΕ σε βάρος του, όπως τότε που έλεγε σε δημόσια τοποθέτησή του: "Εκκίνησε μια αθόρυβη νέας τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπα, η οποία είναι η αστυνομία, η οποία θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια από τα Εξάρχεια".

Αφού, λοιπόν, σύμφωνα με τον Μπαλάσκα, οι θαμώνες των Εξαρχείων, είναι "σκουπίδια", φαντάζεστε την άποψη που θα έχει για τους τσιγγάνους. το αρχικάθαρμα 

Και εδώ να συμπληρώσουμε ότι το μόνο ξύλο που έδωσαν οι μπάτσοι και για το οποίο δεν έχουμε να φέρουμε καμιά ένσταση ήταν όταν έκαναν "τούμπανο" τον Μπαλάσκα και τον έστειλαν στο νοσοκομείο.

Σαν επίλογο σας προτείνουμε να δείτε το σημερινό βίντεο όπου ο αγωνιστής δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης κάνει συντρίμμια την υπερασπιστική γραμμή των δολοφόνων - μπάτσων του Περάματος.  

Και μέχρι να πάρουμε απάντηση αν ο Σ. Μπαλάσκας έχει περάσει ψυχομετρικά τεστ, ας σας χαρίσουμε ένα περασμένο βιντεάκι από την Ελληνοφρένεια.  Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 | 8:58 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου