Loading...

Κατηγορίες

Σάββατο 03 Σεπ 2022
Τότε υποτιμήσαμε τον κίνδυνο.
Κλίκ για μεγέθυνση


 
Γράφει ο mitsos175

Συρία πριν αρκετά χρόνια. Κάποιοι φανατικοί, μια ισχνή μειοψηφία, έλεγαν βλακείες κατά των γυναικών, των μειονοτήτων μεταξύ αυτών και των Χριστιανών. Κανείς, ή σχεδόν κανείς, δεν τους έδινε σημασία. Δεν είχα φανταστεί τότε, πως αυτοί οι αλλοπρόσαλλοι, θα μετατρέπονταν στους πιο επικίνδυνους φονιάδες. Σε κείνους που θα έκαναν εγκλήματα επειδή τάχα «ήταν θέλημα του Θεού (Αλλάχ)». Ο ISIS μπορεί να πήρε ξαφνικά δύναμη, αλλά δεν εμφανίστηκε ξαφνικά. Ο φασισμός, ο σωβινισμός, ο ρατσισμός υπήρχαν και μόλις βρήκαν τις κατάλληλες συνθήκες, γιγαντώθηκαν. Από τότε ορκίστηκα να μην υποτιμήσω ξανά το φασιστικό δηλητήριο.

Επιμένω με το ναζιστικό κάθαρμα, το Δωδώνης βρομόστομο, γιατί ακούω πάλι το ίδιο. Το καθίκι ευλογεί το βιασμό! Δήθεν κόπτεται για την υπογεννητικότητα, ο τύπος που δεν παντρεύεται και δεν πρόκειται να κάνει παιδιά! Με ενδιαφέρει η φασιστική νοοτροπία, κι όχι τόσο η υποκρισία, αν κι αυτά πάνε μαζί. Πρέπει να δοθεί μήνυμα κατά του φασισμού. Είναι σκάνδαλο το να μείνει έστω και μια μέρα Μητροπολίτης μετά από αυτό. Φυσικά τέτοιες δηλώσεις εκπέμπουν στον αντιρατσιστικό νόμο, αλλά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην αστική δικαιοσύνη.

Πρέπει να επιμείνουμε στο ξύρισμα του καθάρματος. Αυτό που είπε ουσιαστικά είναι το εξής. «Βιάστε τις γυναίκες, να κάνουν παιδιά με το ζόρι»! Είναι πιο εξωφρενικό κι από όσο ακούγεται! Γι αυτό κι ο κόσμος αγανάκτησε δίκαια. Δε φτάνει όμως η αγανάκτηση και τα όσα σέρνουν στον τράγο. Πρέπει να απαιτήσουμε την τιμωρία του ηθικού αυτουργού των βιασμών. Του κτήνους που στην ουσία δίνει άλλοθι κι ευλογεί τους βιαστές!

Περιττό να πούμε πως η υπογεννητικότητα έχει άμεση σχέση με το αίσθημα ασφάλειας που νιώθουν οι γονείς για τα παιδιά και η κουλτούρα του βιασμού συντελεί στην ανασφάλεια. Ο παπάς, όπως όλοι οι παπάδες, κι αυτό ακριβώς είναι το επικίνδυνο, θεωρεί τη γυναίκα και το παιδί σκεύος. Είναι η μηχανή παραγωγής εργατών και στρατιωτών. Οι νέοι, δεν έχει σημασία πως θα μεγαλώσουν, θα είναι ο κιμάς στη μηχανή τους κέρδους ή ενός κατακτητικού πολέμου. Ο ναζισμός πρέπει να χτυπηθεί.

Ο τύπος είναι «λαγός». Βγήκε και είπε αυτό που λένε οι παπάδες μεταξύ τους αλλά και οι σατανιστές φασίστες. Το τι απάντα ο κόσμος στον προκλητικό εγκληματία μπορείτε να το διαβάσετε στα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης. Υπάρχει όμως μια μειοψηφία καθαρμάτων που θα κάνουν τα λόγια του, τις ύβρεις, ευαγγέλιο. Κι αυτοί θα κάνουν εγκλήματα. Γι αυτό η απάντηση πρέπει να είναι δυναμική, να μην περιοριστούμε σε φραστική καταδίκη.

Πολύ σωστά ειπώθηκε πως «Θεωρούσα δεδομένο ότι ο μητροπολίτης Δωδώνης φέρει αυτές τις αντιλήψεις. Κάτι που ήξεραν και οι συντελεστές της εκπομπής που τον έβγαλαν στον αέρα και το έπαιξαν σοκαρισμένοι. Οποίος θέλει να ακούσει παπάδες ας πάει στις εκκλησίες. Φτάνει με τον επιβεβλημένο σκοταδισμό» και «Ο Υπονόμου προσπαθούσε να του δώσει ευκαιρίες να αλλάξει αυτό που είπε, αντί να τον βρίσει και να του κλείσει το μικρόφωνο. Στο τέλος ζήτησαν και την ευλογία του».

Εδώ μας ψαρεύουν, να δουν πόσο θα αντιδράσουμε στον εκφασισμό. Δε φτάνει λοιπόν να πούμε ΟΧΙ. Δεν δέχονται το ΟΧΙ οι βιαστές, οι αρνητές της Ελευθερίας. Πρέπει να παλέψουμε και να συντρίψουμε τους ναζί. Αλλιώς υποτιμούμε τον κίνδυνο


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022 | 10:00 π.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου