Διαδικτυακός «πόλεμος» σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη από τη μια και από την άλλη τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Αφορμή αποτέλεσε η είδηση πως ο Παύλος Πολάκης θα συμπεριληφθεί τελικά στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. έπειτα από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, η οποία δεν έμεινε ασχολίαστη.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων έγραψε στο Twitter: «Είχα πολλές φορές πει, όλο αυτό το διάστημα, ότι προσωπικά δεν πιστεύω "ότι ο Τσίπρας θα αφήσει τον Πολάκη, είναι μεταξύ τους όπως το νύχι με το κρέας". Σήμερα απλά ολοκληρώθηκε το θέατρο».

Το σχόλιο αυτό δεν έμεινε αναπάντητο από τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος έγραψε: «Φτιάξε καλάθι μπακαλιάρου εσύ και βρες δικηγόρους για τότε που θα διευκρινίζουμε τα αδιευκρίνιστα».

 

Το πρωί της Κυριακής, ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε συνέχεια: «Μου είχε περάσει από το μυαλό η ιδέα ότι στη συμφωνία επιστροφής Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ θα του έπαιρναν και τα κινητά, ειδικά τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Τελικά, έκανα λάθος οπότε έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια ακόμα. Κοινώς θα γελάσουμε πολύ με αυτόν…».

Αντιπαράθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σημειώθηκε και με τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 έγραψε στο twitter: «Ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη μόνο από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μην χάσει τη βουλευτική ασυλία. Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του».

 
 

 

Με τη σειρά του, ο Παύλος Πολάκης απάντησε στον Νίκο Χατζηνικολάου ως εξής: «Περιμένω. Εδώ είμαι! Ζητήστε συγγνώμη από τον λαό γι' αυτά που κανετε 13 χρόνια ως "δημοσιογράφοι" και μετά τα ξαναλέμε…».

Τέλος, ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε, γράφοντας: «Θα τα πούμε στη Δικαιοσύνη! Αμετανόητος… Προσχηματική συγγνώμη για τα μάτια της κομματικής ηγεσίας και για τη βουλευτική ασυλία και αποζημίωση!».

πηγη: https://tvxs.gr