Loading...

Κατηγορίες

Παρασκευή 23 Οκτ 2020
Καταζητείται ναζί
Κλίκ για μεγέθυνση
Γράφει ο mitsos175

 

Παππά, όπου και να πας, θα σε βρούμε. Σε όποιο υπόνομο και να κρυφτείς. Ρώτα τα μπάσταρδα των SS πως τους ανακάλυπταν οι Ισραηλινοί «ακόμα και στου βοδιού το κέρατο». Απλά κοίταγαν γύρω τους. Μια ματιά. Αυτή έφτανε και περίσσευε. Κάποιος θα σε δει και τότε… θα τρέχεις και δε θα φτάνεις. Αν δεν σε κάρφωσαν ήδη οι δικοί σου για ευνοϊκότερη μεταχείριση, όπως έκανε ο Μιχαλολιάκος αλλά και ο Χίτλερ!

Είμαι ιδιαίτερα καχύποπτος όταν πρόκειται για χρυσαλήτες με στολή, που οδηγούνται από το Μητσοτάκη και το Χρυσοχουντίδη. Υποτίθεται πως τα μέλη εγκληματικής συμμορίας θα συλλαμβάνονταν αμέσως. Φαίνεται ιδιαίτερα ύποπτο που τους «ξέφυγε» ο ναζί εγκληματίας.

Έχει ξαναγίνει βέβαια, όταν ξεγλιστρούσαν από τα χέρια των Ελληνικών αρχών εγκληματίες πολέμου αλλά και απόγονοι συνεργατών των Γερμανών όπως πχ ο φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη που δούλευε στη MIZENS.

Καταρχήν απαιτούμε εξηγήσεις. Ποιος ευθύνεται για το φιάσκο; Ποιος έπρεπε να τον πιάσει; Γιατί υπάρχουν πολλοί ψηφοφόροι του μαζεμένοι σε συγκεκριμένες υπηρεσίες.

Βέβαια ο ίδιος λέει πως δεν παραδίνεται. Κούνια που τον κούναγε. Καλύτερα. Όταν τον πιάσουν να του χρεώσουν κι άλλες κατηγορίες. Γιατί, εδώ που τα λέμε, λίγα φάγανε σε σύγκριση πάντα με όσα έκαναν. Ευτυχώς που ήταν ο κόσμος, αλλιώς ελεύθεροι θα ήταν όλοι τους να σκοτώνουν.

«Σε έρευνα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στο σπίτι του Παππά στην Ανατολή Ιωαννίνων το Σεπτέμβριο του 2013 βρέθηκαν δύο όπλα χωρίς άδεια και πλήθος από ναζιστικά memorabilia. Μεταξύ άλλων βρέθηκαν δύο φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται να είναι ντυμένος με την επίσημη στολή των SS χαιρετώντας ναζιστικά μπροστά από ναζιστική σημαία, ενώ στην δεύτερη να φοράει το περιβραχιόνιο των ναζί…»

Έπρεπε να τον πιάσουν από τότε ως τρομοκράτη. Αλλά ήταν δεξιός, οπότε μέχρι να απαιτήσουμε την τιμωρία των εγκληματιών, ξεσάλωνε μαζί με τα υπόλοιπα κτήνη.

«Σε άλλο άρθρο του ο Χρήστος Παππάς γράφει πως Εμείς οι Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές θα σταθούμε προσοχή στην επέτειο της αυτοκτονίας του Χίτλερ και της Εύα Μπράουν χαιρετώντας με τον αιώνιο χαιρετισμό και θα κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή. Στην καρδιά μας φουντώνει η πίστη με τα λόγια του Φύρερ ‘σε μια δυο γενιές θα μου αποδοθεί δικαιοσύνη»

Η δικαιοσύνη για τον Παππά ήρθε. Ο ίδιος την κοπάνησε. Όχι όμως για πολύ, εκτός αν τον κρύψουν οι ίδιοι οι μπάτσοι. Χρυσοχουντίδη, είσαι προσωπικά υπεύθυνος, όπως κι ο Μητσοτάκης. Να οδηγηθεί ο εγκληματίας στη φυλακή.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 | 1:49 π.μ.
πηγη:http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2021 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου