Loading...

Κατηγορίες

Σάββατο 17 Οκτ 2020
Πίτσα για τους ρεζίληδες ναζί.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 

Γράφει ο mitsos175

 

«Ουααά! Μόνο Πεϊνιρλί και πίστες ξέρω να κάνω»! Ξέρουν κι από δολοφονίες. Όσο για τη μαγειρική θα τη χρειαστούν στη φυλακή. Δυστυχώς δε θα κάτσουν αρκετά μέσα.

«Ρεζίληδες»! Περιμένατε κάτι άλλο; Εμείς όχι. Είπαμε εδώ και χρόνια πως είναι δειλά παλιοτόμαρα. Θρασύδειλοι, που τα βάζουν με αδύναμους, με γυναικόπαιδα ή με έναν άοπλο εφόσον όμως μαζευτούν μια διμοιρία από δαύτους οπλισμένοι ως τα δόντια.

Έτσι ήταν, έτσι είναι, έτσι θα είναι πάντα οι ναζί. Όταν πάρουν εξουσία γίνονται επικίνδυνοι. Άμα τη χάσουν κλαίγονται. Στη δίκη της Νυρεμβέργης να δείτε τι κλάμα έπεφτε. Κότες ξεπουπουλιασμένες η παπαρία φυλή. Ζαρωμένοι, τρομαγμένοι, οι δήθεν ανώτεροι, έτρεμαν μπροστά σ’ αυτούς που ήθελαν να υποδουλώσουν.

Γιατί ο ναζισμός θέλει τον κομπλεξικό, το δειλό, το κάθαρμα. Αυτόν που θα τον κάνει να αισθανθεί σπουδαίος ενώ στην πράξη είναι άχρηστος, ένα τίποτα. Η μαγκιά είναι να τα βάλεις με το δυνατό, τον πλούσιο, το αφεντικό που σε εκμεταλλεύεται. Δεν είναι να κυνηγάς αθώους. Όλοι οι ναζί δειλοί είναι. Αλλά πονηροί! Κουτοπόνηροι.

Όπως όλα τα καθίκια άμα τα βρίσκουν σκούρα ψάχνουν τρύπες να κρυφτούν. Κι εδώ είναι το πρόβλημα: Στα αστικά κόμματα βρίσκουν πολλές. Πόσοι καταδικάστηκαν και για πόσο; Πόσοι ψήφισαν τους ναζί;

 

Μόνο με άλλη πολιτική πολεμιέται αποφασιστικά ο ρατσισμός, και ο εθνικισμός. Την ίδια ώρα τα κανάλια, που τόσο καιρό ξέπλεναν τα ναζιστικά κτήνη και τώρα κάνουν πως δεν τους ξέρουν, εξακολουθούν να ξερνάνε ρατσισμό και φασισμό.

 

Τελειώσαμε με τους χρυσαλήτες. Τα τσιράκια. Θα τρων πίτσες στη φυλακή. Θα γνωρίσουν και κάποιο γκόμενο ισοβίτη
Όμως τα αφεντικά, οι εγκέφαλοι, κυβερνάνε! Κι αυτοί φρόντισαν να πέσουν οι φονιάδες τους στα μαλακά. Αν δεν ήταν τσιράκια των αφεντικών, ήταν μια οποιαδήποτε άλλη συμμορία, θα πήγαιναν όλοι ισόβια κι από πολλές φορές ο καθένας. Όλο σχεδόν τον Ποινικό Κώδικα έχουν παραβιάσει!

Θα το ξανακάνουν. Θα σκοτώσουν ξανά, αν βρουν ευκαιρία. Γι αυτό δεν πρέπει να ξανασηκώσουν κεφάλι. Γιατί αυτό κάνουν. Κρύβονται μέσα στους αστικούς βόθρους κι από κει όταν υπάρξουν κατάλληλες συνθήκες βγαίνουν για να χτυπήσουν.

Τσακίζουμε το φασισμό. Κυρίως τη φωλιά του, που είναι το άδικο σύστημα της εκμετάλλευσης. Αν θέλουμε να απαλλαγούμε οριστικά από τους δήμιους και τους δολοφόνους ναζί, ας καταστρέψουμε τον καπιταλισμό.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 | 1:54 π.μ.
πηγη:http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2020 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου