Loading...

Κατηγορίες

Σάββατο 17 Οκτ 2020
Χάρη στην κυβερνητική πολιτική: Κορονοϊός, 2,4 φορές αύξηση κρουσμάτων σε ενάμιση μόλις μήνα και πάνω από 8 φορές από τον Ιούνιο!
Κλίκ για μεγέθυνση
 

 

 

 

Γράφει ο mitsos175

 

24.450 επίσημα κρούσματα και 490 θάνατοι δείχνουν το διαρκές έγκλημα της ΝΔ.
Πως κατορθώσαμε αυτό το ρεκόρ; Πως «καταφέραμε» να περάσουμε άλλες χώρες που ήταν μπροστά μας με πολύ περισσότερα κρούσματα;

Η αλήθεια είναι πως χρειάστηκε συνδυασμός ανοησίας και αδίστακτης πολιτικής. Το Μάρτη είχαμε κλειστεί όλοι μέσα έχοντας 71 κρούσματα ημερησίως.
Εκείνο που κατάφερε η κυβέρνηση ήταν να πεθάνει η Οικονομία. Η Ύφεση ξεπέρασε το 15%.

Το καλοκαίρι ανοίξαμε και περιμέναμε μετά βαΐων και κλάδων τα τουριστάκια τα ζουμπουρλούδικα.
Από τα οποία σύμφωνα με τα φερέφωνα δεν κολλήσαμε ιό, παρόλο που τα ημερήσια κρούσματα αυξάνονταν συνεχώς ξεπερνώντας τον Αύγουστο τα 250 την ημέρα, αγγίζοντας τα 300!

Στη συνέχεια, κι ενώ τους έφταιγαν οι νέοι, οι πλατείες, το ωράριο κλπ, άνοιξαν τα σχολεία. Από τα οποία πάλι λένε πως δεν μεταδίδεται ο ιός! Όμως τα κρούσματα χτες ξεπέρασαν τα 500! 

1/9/2020: 207 κρούσματα. Χτες 508! Ακόμα χειρότερα, οι ΜΕΘ τελειώνουν. Αν πάμε έτσι δε θα υπάρχουν άλλα κρεβάτια.

Και τι κάνει η κυβέρνηση; Δίνει εκατομμύρια στα κανάλια! Ότι έκανε δηλαδή όλο το προηγούμενο διάστημα. Για να λένε παραμύθια πως τάχα είμαστε ευχαριστημένοι που και χρεοκοπήσαμε και κολλήσαμε! «Τρισευτυχισμένοι», τόσο που θέλουμε να πηδήξουμε τον πρωθυπουργό «από τη χαρά μας». Τον φτύνουμε, μη ματιάσουμε τέτοιο «τεφαρίκι».

Σκάστε από το κακό σας ξεφτιλισμένοι δεξιοί, η Βόρειος Κορέα δεν έχει κανένα απολύτως κρούσμα του Κορονοϊού. Κίνα, Κούβα, μια σειρά κρατών, που πήραν πραγματικά μέτρα πρόληψης, έχουν την κατάσταση υπό έλεγχο.

 

Η κυβέρνηση άνοιξε την τουριστική περίοδο χωρίς κανένα ουσιαστικό μέτρο. Είπαμε τι θα γίνει. Την 1 Ιουνίου είχαμε 2.918 συνολικά κρούσματα Την 1 Σεπτεμβρίου είχαμε 10.254!

 

Χτες 16 Οκτωβρίου έχουμε 24.450 επίσημα κρούσματα. 2,4 φορές αύξηση σε ενάμιση μόλις μήνα και πάνω από 8 φορές από τον Ιούνιο! Είναι φανερό: Η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ εξακολουθούν να λένε ψέματα. Δε φταίνε τα περίπτερα. Ότι ψήφισαν αδίστακτους στις εκλογές, αυτό φταίει.

Αδίστακτους, που αντί να ενισχύσουν το ΕΣΥ, έφαγαν τα χρήματα και τώρα μας λένε κουταμάρες. Τουλάχιστο ας κλείσουν τα σχολεία. Γιατί το τι θα γίνει αργότερα στις κλειστές αίθουσες που στριμώχνονται οι μαθητές, όταν πιάσουν τα κρύα, δε περιγράφεται.

Ότι είπαμε στον Τουρισμό έγινε. Μόνο ηλίθιοι παπαγάλοι επιμένουν πως δεν κολλήσαμε από το άνοιγμα του τουρισμού, αλλά από τις πλατείες! Και τα ίδια ηλίθια καθάρματα προκαλούν τη λογική μας επιμένοντας στο εγκληματικό λάθος των αιθουσών – «κονσέρβα».

Φυσικά ο κόσμος είναι πολύ αγανακτισμένος. Γι' αυτό προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν και να διαστρέψουν την πραγματικότητα. Θέλουμε να ξέρουν πως θα αναζητηθούν ευθύνες για το έγκλημα που στοίχισε την υγεία χιλιάδων και τη ζωή εκατοντάδων. Κι όσο κι αν μειώσουν τα τεστ, ο ιός είναι εδώ. Χάρη στα λάθη της ΝΔ.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 | 12:58 π.μ.
πηγη:http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2020 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου