Loading...

Κατηγορίες

Τετάρτη 07 Απρ 2021
Αχρηστοι και επικίνδυνοι
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 

 
"Μπροστά στην Μ. Ζαχαρέα, ο "Μακελάρης" πάει για βραβείο Πούλιτζερ" έγραφε σύντροφος, σχολιάζοντας περασμένη συνέντευξη που είχε δώσει ο Κ. Μητσοτάκης στην σύζυγο βουλευτή του κυβερνητικού κόμματος.

 

Διαβάζοντας την συνέντευξη σήμερα του πρωθυπουργού στην δημοσιογράφο του τηλεοπτικού καναλιού Star, αυτό που εντοπίσαμε για άλλη μια φορά, είναι πόσο άχρηστοι για την αποστολή που πληρώνονται, είναι οι επικοινωνιολόγοι του Μεγάρου Μαξίμου. Δεν έχουν την ελάχιστη δυνατότητα να κάνουν μια στημένη συνέντευξη να παρουσιάσει το παραμικρό ενδιαφέρον. 
Και να έλεγες ότι το κυβερνητικό επιτελείο στελεχώνεται από αδαή άτομα να το δικαιολογήσεις. Οταν όμως γνωρίζεις ότι αποτελείται από πρόσωπα που είναι χρόνια στο πολιτικό κουρμπέτι, όπως ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, και ο Γιάννης Βλαστάρης, αυτό σου φαίνεται ακατανόητο.

Δεν μπορούσαν να στήσουν δυο ερωτοαπαντήσεις για θέματα που όντος απασχολούν την επικαιρότητα;  Οπως π.χ  για το νέο αντεργατκό νομοσχέδιο που πρόκειται να ψηφίσουν στα μέσα του Μάη και το οποίο προβλέπει κατάργηση του 8ωρου, και θέσπιση του 10ωρου, ή για τον σάλο που έχει ξεσηκωθεί με την απίστευτη ιστορία Φουρθιώτη; 
Ετσι για τα προσχήματα και να δώσουν "πιασάρικους" τίτλους στα ΜΜΕ. Τόσο ανικανότητα πια;

Δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε την συνέντευξη του Μητσοτάκη. Ο τύπος λέει ψέματα με την συχνότητα που αναπνέει.

Να σημειώσουμε και κάτι άλλο που πιθανόν δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Η κυβέρνηση βρίσκεται εντελώς στρυμωγμένη στην γωνιά και δεν ξέρει τι της ξημερώνει. 

Ο "μπαμπούλας" της πανδημίας και η άκρατη καταστολή μέχρι τώρα, την βοήθησαν ώστε η αντιπολίτευση που φοβάται, κι αυτή είναι που λαμβάνει χώρα στους δρόμους του αγώνα, να είναι ελέγξιμη

Παράλληλα η όποια αποτελεσματικότητα των στημένων δημοσκοπήσεων τους τελείωσε, ενώ ο αποπροσανατολισμός που επιχειρήθηκε με το ξέθαμα της υπόθεσης Marfin πήγε "κουβά". Ταυτόχρονα η ανυποληψία και η αφερεγγυότητα των ΜΜΕ που την στηρίζουν γνωρίζει πρωτοφανή διαστάσεις. Αυτό σε συνάρτηση με τις αποδοκιμασίες που εισπράττουν τα κυβερνητικά στελέχη σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση υποδηλώνει πολλά.  

Μ' αυτά τα δεδομένα η γνωστοποίηση σήμερα μιας επιστολής που δεν ξέρουμε πότε στάλθηκε, στην πρόεδρο της δημοκρατίας, από 22 αθλητές και αθλήτριες της ενόργανης γυμναστής, όπου γίνεται λόγος για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, σωματική και ψυχολογική βία ακόμα και σε μικρά παιδιά από τους προπονητές τους, καθώς και η είδηση ότι διατάχθηκε, μετά τόσο καιρό, η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του Δημήτρη Λιγνάδη, να μην είναι τυχαία γεγονότα. 

Να αποσκοπούν δηλαδή σε μια νέα συντονισμένη προσπάθεια μαζικού αποπροσανατολισμού από τις φρικτές καταστάσεις που βιώνουμε.     


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021 | 10:23 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2021 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου