Τον Μπογδάνο τον ξέρετε.  Την κυρία Αντωνίου την ξέρετε; – Η διευθύντρια του γραφείου του Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε επίσης στη γιορτή μίσους στο Βίτσι. Και ο Μπογδάνος το μαρτύρησε δημοσίως στη Βουλή. Είπε όμως έτσι μια αλήθεια. Οτι δηλαδή οι ακροδεξιοί σαν και του λόγου του, κατοικοεδρεύουν πολύ κοντύτερα στο Μαξίμου απ’ ότι θέλει να πιστέψουμε η χθεσινή κυβερνητική «διαρροή». Αυτή που λέει ότι είναι… απαράδεκτες οι «απόψεις που παραπέμπουν σε εποχές διχασμού». Ναι καλά. Μα οι απόψεις του διχασμού και η εξομοίωση του κομμουνισμού με τον φασισμό βρίσκονται γραμμένες στην ίδια τη διακήρυξη της ΝΔ, ήδη από το 1974. Αυτή που μόλις προχθές ο Μητσοτάκης είπε πως τον εμπνέει και τον καθοδηγεί.

Η κυρία Αντωνίου συμμετείχε στο ακροδεξιό πανηγυράκι στο Βίτσι και το 2013. Αρα ο Μητσοτάκης ήξερε ποια βάζει διευθύντρια του γραφείου του. Και για τον Μπογδάνο ήξερε πολύ καλά ποιες ψήφους θα του φέρει όταν τον έβαζε μέσα στο «μαντρί».

Εκείνο που δεν ήξερε ήταν ότι ο Δένδιας θα κάνει και το δικό του παιχνίδι διώχνοντας ουσιαστικά αυτός από τη ΝΔ τον ακροδεξιό βουλευτή. Τον Μπογδάνο για τον οποίο να θυμάστε πως ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμένος (πρώτος στη λίστα Επικρατείας του Μητσοτάκη), έπλεκε εγκώμια λέγοντας πως τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να λείπουν από την ελληνική βουλή.

Το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο από τον Μπογδάνο. Είναι στο ίδιο το DNA της Νέας Δημοκρατίας.

www.pisoselides.gr
πηγη: https://thepressproject.gr