Τι στιγμή που ο υπόδικος Μένιος Φουρθιώτης βαρύνεται με σοβαρές κατηγορίες περί συμβολαίου θανάτου εναντίον δημοσιογράφου, η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ετοιμάζεται σε λίγες μέρες να τον φιλοξενήσει, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος. Θα πρόκειται για την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά από επτά μήνες, εάν όντως πραγματοποιηθεί.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Μένιος Φουρθιώτης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 στις 14: 50 η πρώτη μου τηλεοπτική συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου στο TLIVE στον ALPHA θα μιλήσουμε για όλα μετά από 7  μήνες».

Υπενθυμίζεται όμως, ότι ήδη έχει δοθεί παραγγελία από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών να κληθεί ο Μένιος Φουρθιώτης σε ανωμοτί κατάθεση –ως ύποπτος τέλεσης αδικήματος– ώστε να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση του συμβολαίου θανάτου σε βάρος του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, μετά και την επώνυμη κατάθεση μάρτυρα- κλειδί. Πρόκειται, ωστόσο, για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί κατά την αποφυλάκισή καθώς οι τηλεοπτικές εμφανίσεις απαγορεύονται για τον ίδιο.

Για την εξέλιξη αυτή εξέφρασε την έντονη αντίδραση του ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος με ανάρτησή του σχολίασε: «Αν ισχύει και η Τατιάνα Στεφανιδου την ώρα που ο Φουρθιωτης υπογράφει συμβόλαια θανάτου εναντίον δημοσιογράφων, τον βγάζει σε συνέντευξη, τότε έχουμε φτάσει στον πάτο. Και θα αντιμετωπιστεί ως πάτος».

 

πηγη: https://tvxs.gr