Loading...

Κατηγορίες

Τετάρτη 10 Ιούλ 2013

 

«ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟ» ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ

 

Το πρώτο μεταγραφικό… «μπαμ» του καλοκαιριού για τον Πήγασο Αιγίου αφορά στη θέση τού προπονητή. Ο έμπειρος και καταξιωμένος τεχνικός Κώστας Χατζηκωνσταντίνου άφησε την Α1 Εθνική κατηγορία και τον Ποσειδώνα Λουτρακίου (τον οποίο ανέλαβε πριν από πέντε χρόνια στη Β΄ Εθνική) και «μετακομίζει» στο Αίγιο, αποδεχόμενος χωρίς δεύτερη σκέψη τη δελεαστική πρόταση του προέδρου τού συλλόγου Μιχάλη Μπέσκου.

Ο 51χρονος προπονητής οδήγησε την ομάδα τού Λουτρακίου πέρυσι στην Α1, δημιουργώντας ένα αξιόμαχο σύνολο στην παρθενική του συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία, που κατάφερε να τερματίσει στη μέση της βαθμολογίας και δίκαια να χαρακτηριστεί ως η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Ο ίδιος φιλοδοξεί να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο που αφήνει φεύγοντας ο Τάκης Καρακίτσος και όπως δηλώνει: «Και γιατί όχι, να πετύχουμε φέτος αυτό που τόσο άδοξα χάθηκε τα δύο προηγούμενα χρόνια. Την άνοδο του Πήγασου στα σαλόνια του ελληνικού χάντμπολ».

Τι ήταν όμως εκείνο που οδήγησε έναν προπονητή τής αξίας τού Κώστα Χατζηκωνσταντίνου να αφήσει το πρωτάθλημα της Α1 για μία ομάδα της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας; «Είμαι ένας άνθρωπος που γενικά του αρέσουν οι προκλήσεις. Νομίζω ότι ο κύκλος μου στον Ποσειδώνα μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια και δύο ανόδους, από τη Β΄ Εθνική στην Α1, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ήρθε η ώρα να ξεκινήσει ένας νέος, σε μία ομάδα που κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ανερχόμενη δύναμη του ελληνικού χάντμπολ.

Γνωρίζω πώς λειτουργεί ο Πήγασος, όπως όλοι άλλωστε που ασχολούνται με το άθλημα, την ανοδική πορεία που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια και τις φιλοδοξίες που έχουν οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τις τύχες του. Ξέρω και για την στήριξη που έχει από τον κόσμο τού Αιγίου, από πρώτο χέρι θα έλεγα, καθώς το διαπίστωσα ως αντίπαλος πριν από 2 χρόνια» τονίζει στις πρώτες του δηλώσεις ο έμπειρος τεχνικός και συμπληρώνει: «Επιπλέον, με εντυπωσίασε ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισε ο κ. Μπέσκος. Ένας άνθρωπος που είναι παθιασμένος με την ομάδα του, έχει φιλοδοξίες και θέλει να δει τον Πήγασο όσο πιο ψηλά γίνεται».

Ο Κορίνθιος προπονητής «ζει και αναπνέει» για το χάντμπολ. Παλιός αθλητής και ο ίδιος, προέρχεται από καθαρά χαντμπολική οικογένεια και δεν είναι τυχαίο που και οι γιοί του είναι αθλητές του χάντμπολ!

Στα αξιοσημείωτα: Είναι συμπατριώτης, συνομήλικος και πρώην συμμαθητής με τον προπονητή τού Παναιγιαλείου Νίκο Κουρμπανά! Παναιγιάλειο και Πήγασο τους ενώνουν όλο και περισσότερα κοινά στοιχεία και για τους… προληπτικούς, αυτή η σύμπτωση μπορεί να σημάνει… πολλά!

 

Ευχαριστίες στον Τάκη Καρακίτσο

Η διοίκηση του Πήγασου ευχαριστεί και δημόσια τον Τάκη Καρακίτσο για την μεγάλη του προσφορά στην ομάδα τα τρία προηγούμενα χρόνια, καθώς με τον Πατρινό τεχνικό η αιγιώτικη ομάδα κατέκτησε δύο ανόδους. Του εύχεται ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια, τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στην καριέρα του.

 

 

 
© Copyright 2011 - 2023 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου