Loading...

Κατηγορίες

Τρίτη 11 Φεβ 2014
Η πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΑΟ Ακράτα
Κλίκ για μεγέθυνση
Η πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΑΟ ΑκράταΗ πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΑΟ ΑκράταΗ πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΑΟ ΑκράταΗ πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΑΟ ΑκράταΗ πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΑΟ ΑκράταΗ πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΑΟ ΑκράταΗ πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΑΟ ΑκράταΗ πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΑΟ Ακράτα

 

 

 

Ήταν όλοι εκεί, στην πρώτη φετινή γιορτή του ΑΟ Ακράτα με τα τμήματα Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ Βόλεϊ και του χορευτικού, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έκοψε εκ μέρους της διοίκησης του ΑΟ ο πρόεδρος Γιάννης Παπαπέτρου, ενώ την παρουσίαση των τιμώμενων έκανε ο αντιπρόεδρος Ν. Αλέφαντος.

Ήταν μια εκδήλωση σε οικογενειακό κλίμα στην οποία παρέστησαν πάνω από 200 μέλη του αθλητικού οργανισμού, παρουσία δημοσιογράφων και εκπροσώπων των ΜΜΕ .

Γκεστ σταρ της εκδήλωσης, οι διάσημοι ποδοσφαιριστές Γιώργος Αμανατίδης, Ντανιέλ Μπατίστα που βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο και οι Ν. Γραβάνης και Χρ. Αλέφαντος για την προσφορά τους στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟ Ακράτα.

Παρόντες στην εκδήλωση ο νέος προπονητής ποδοσφαίρου κ Β. Τζαλακώστας, ο προπονητής του Μπάσκετ κ. Ν. Ζίζηλας, ο προπονητής των ακαδημιών κ. Γιάννης Δρομπαράκης, η προπονήτρια του βόλεϊ κ Παναγιώτα Καλκέτση, η υπεύθυνη του χορευτικού τμήματος κ Πηνελόπη Γρηγοροπούλου, πρώην πρόεδροι προπονητές τμημάτων, σχεδόν όλοι οι αθλητές του οργανισμού και πλήθος κόσμου.

 

Για την προσφορά στο ποδόσφαιρο τιμητική πλακέτα δόθηκε στο Ντανιέλ Μπατίστα μοναδικό έγχρωμο παίκτη της Εθνικής Ελλάδος που απέκτησε την ελληνιική ιθαγένεια, από το δημοτικό σύμβουλο Αιγιάλειας Χρ. Σπηλιωτόπουλο.

Ντανιέλ Μπατίστα : «Εύχομαι η ομάδα να πετύχει το στόχο της για την άνοδό της στην άλλη κατηγορία.»

 

 

Για την προσφορά στο ποδόσφαιρο τιμητική πλακέτα δόθηκε στον πασίγνωστο παίκτη του Ολυμπιακού Πειραιώς Γιώργο Αμανατίδη, υπεύθυνο των ακαδημιών του Ολυμπιακού, από τον αναπληρωτή πρόεδρο Π. Παράνομο

Γιώργος Αμανατίδης : «Πληροφορούμαι και ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό πάρα πολύ οι υπάρχουσες ακαδημίες, μέσα από τις οποίες μπορούμε να δώσουμε την ευκαιρία σε νέους να έχουν ένα λαμπρό μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι που είναι γύρω από την ομάδα της Ακράτας το ξέρουν πολύ καλά το αντικείμενο, και μπορούν κάθε παιδί που θέλει ν΄ ασχοληθεί σοβαρά με το ποδόσφαιρο. Στην παρούσα φάση που περνάμε λόγων των δύσκολων συνθηκών που περνάμε λόγω της κρίσης, όλοι οι παράγοντες έχουν ρίξει το βάρος στους έλληνες και στις ακαδημίες. Είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε αυτή τη στιγμή. Για τους νέους ποδοσφαιριστές θα δοθεί η ευκαιρία. Να την αρπάξουν από τα «μαλλιά» για να έχουν μια καλή ζωή. Ταλέντα υπάρχουν πολλά σε κάθε μεριά της Ελλάδας και θέλω να πιστεύω ότι εδώ με τη δουλειά που γίνεται από τους ανθρώπους αυτούς, μπορούμε να ελπίζουμε ότι μπορεί ένα παιδί να βρεθεί πιο ψηλά σε ομάδες όπως είναι η ΑΕΚ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο Παναθηναϊκός κ.ά».

 

Για την προσφορά στο ΑΟ Ακράτα τιμητική πλακέτα δόθηκε στο Νίκο Γραβάνη από τον πρόεδρο Γιάννη Παπαπέτρου

Νίκος Γραβάνης: «Είμαι συγκινημένος, γατί ενθυμούμαι πριν 45 χρόνια τις προσπάθειες π[ου κάναμε για να στήσουμε αυτήν την ομάδα, που περιλαμβάνει σήμερα 200 αθλητές στις ακαδημίες και τα αθλητικά τμήματά της. Αποτελεί ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά για μένα, που παίρνω αυτή την αναγνώριση από τον Γιάννη Παπαπέτρου. Ο Γιάννης είχε πολύ πάθος για το ποδόσφαιρο και έχει καταγραφεί το επτάκις σπάσιμο του χεριού του στο ίδιο σημείο γιατί ήθελε να παίζει ποδόσφαιρο κάθε 15 μέρες! Τελικά υπηρέτησε το ποδόσφαιρο μέσα στα γήπεδα ως διαιτητής Α΄ Εθνικής και μετέδωσε την σκυτάλη στο γιο του που σήμερα κι αυτός είναι καταξιωμένος διαιτητής Α΄ Εθνικής.

 

Για την προσφορά στο ΑΟ Ακράτα τιμητική πλακέτα δόθηκε στο Χρ. Αλέφαντο που παρέλαβε ο junior Χρ. Αλέφαντος από το Ντίνο Γιαννόπουλο, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου.

Τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Άλκης Τσούρας ως αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας, από τον αντιπρόεδρο Χρ. Γιοβά.

Τιμητική πλακέτα στην καλύτερη ομάδα του ΑΟ Ακράτα για 2013 δόθηκε στις Παγκορασίδες του βόλεϊ που έφτασαν στο «φάϊναλ φόρ» της Πελοποννήσου στο Ναύπλιο, από τον π. πρόεδρο του Α.Ο. Άγγελο Λινάρδο. Η γιορτή συνεχίστηκε στο κέντρο «STAR’S» που τους φιλοξένησε. ΠΑΝ

 

 
© Copyright 2011 - 2023 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου