Loading...

Κατηγορίες

Πέμπτη 30 Απρ 2015

ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Ξεκινήσαμε την σεζόν με αρκετές δυσκολίες, αλλά πάντα προσπαθούσαμε να διασκεδάζουμε και να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί είμαστε...

Κοιτούσαμε στα μάτια όλους τους αντιπάλους μας και τους παίζαμε όλους στα ίσα, για μας όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα η νίκη ή η ήττα, ήταν το δικό μας κέρδος, η δική μας ικανοποίηση. Όλα αυτά μέχρι το παιχνίδι με τον Αστέρα Τσουκαλείκων για τον όποιο ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς λογά του ότι αγωνιζόμασταν χωρίς τους 3 βασικούς μας αμυντικούς και άλλους 2 βασικούς μας παίκτες.....

Παρ’ όλα αυτά και ενώ γνωρίζαμε την δύσκολη κατάσταση, δεχτήκαμε (μετά και από ερώτηση της Ε.Π.Σ. Αχαΐας) να παίξουμε αυτόν τον καθοριστικό εντός έδρα αγώνα στο γήπεδο των Βραχνείκων και ας ήταν η φυσική έδρα του Αστέρα καθώς δεν έχουμε σκοπιμότητες και γιατί οι σχέσεις μας με την διοίκηση του Αστέρα ήταν εξαιρετικές στην αρχή τις χρονιάς. Να υπενθυμίσουμε ότι μας είχε προσκαλέσει για το πρώτο τους φιλικό.

Δυστυχώς στον αγώνα με τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων πέσαμε θύμα του απείρου διαιτητή Σακελλαρίου, ο οποίος διέκοψε το ματς παράτυπα και παράνομα στο 65ο λεπτό, όπως προκύπτει και από την ανάγνωση του φύλλου αγώνα μιας και δεν υπήρχε προφανής λόγος διακοπής. Πριν από την διακοπή του 65ου λεπτού φρόντισε να γεμίσει κάρτες τους παίχτες μας έτσι ώστε να μην μπορούν να μαρκάρουν στην συνέχεια, αυτό έφερε ένταση και διαμαρτυρίες αλλά πάντα σε πλαίσιο αγωνιστικό και χωρίς να υπάρχει λόγος διακοπής του αγώνα από τον κύριο Σακελαρίου.

Παρά το γεγονός ότι αναγνωρίζεται από κάθε επίσημη πλευρά ότι δεν υπήρχε λόγος διακοπής αλλά και για τις άδικες αποβολές ,ο κανονισμός είναι κανονισμός και έτσι οι παίχτες μας και η ομάδα τιμωρήθηκε από τις αποφάσεις του κύριου Σακελλαρίου.

Ο συνδυασμός τις τιμωρίας των παιχτών μας και των τραυματισμών που υπήρχαν ήδη αλλά και τις αδυναμίας 5 παιχτών μας να αγωνιστούν χτες Κυριακή 26-4-2015 και ώρα 17.30, ζητήσαμε να αλλάξει η ώρα διεξαγωγής του αγώνα και να γινει3 ώρες νωρίτερα δηλαδη14.30 ή να αναβληθεί καθώς η ομάδα αδυνατούσε να αγωνιστεί εκείνη την ώρα. Παρόλα αυτά ο αντιπαλος μας δεν δέχτηκε αλλά και από την Ε.Π.Σ.Α δεν μπορουσε να γίνει αλλαγή και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παρουσιαστούμε στο γήπεδο με 11 διαφορετικούς παίχτες οι 9 εκ των οποίων βασικοί, συμπεριλαμβανόμενου και του τερματοφύλακα μας.

Είχαμε την επιλογή να μην κατεβούμε καθόλου, αλλά είχαμε και την επιλογή να ξεκινήσουμε με 7-8 παίχτες καθώς κάποιοι αναγκάστηκαν να ξεκινήσουν τραυματίες και αυτό είχε ως αποτέλεσμα μέχρι το ημίχρονο να έχουμε κάνει και τις 3 αλλαγές μας. Όμως επιλέξαμε να είμαστε εκεί!!!

Επιλέξαμε να μείνουμε μέσα μέχρι το 90' λεπτο, επιλεξαμε να μην διακωμωδήσουμε το άθλημα και το τοπικό ποδόσφαιρο, περιμέναμε ο αντίπαλος μας ότι θα σεβόταν και αυτός το άθλημα αλλά και τον αντίπαλο του, για τον όποιο ήξερε τις δυσκολίες που είχε με παίχτες που επιστρατεύσαμε να παίξουν μετά από 3 μήνες και φρόντισε να μας φιλοδωρήσει με 10 γκολ και να κάνει επίδειξη δύναμης απέναντι μας για να δείξει στον κόσμο του ποσό καλή ομάδα έχει, έναν αντίπαλο που υπό κανονικές συνθήκες στον α' γύρο κέρδισε 1-2 σκορ με τραγικά λάθη του διαιτητή εις βάρος μας και με 2 πέναλτι που δεν δόθηκαν υπέρ μας και φυσικά παίζαμε στην έδρα του Ρωμανού με τον Ρωμανό, αλλά γηπεδούχοι εμείς γιατί εμείς το ποδόσφαιρο το βλέπαμε και το βλέπουμε σαν γιορτή......

 

Έναν τέτοιο αντίπαλο σαν εμάς δεν τον χτυπάς τον σέβεσαι…

Κύριοι ...... πετύχατε!!!

Επιτύχατε να μας απογοητεύσετε και να μας κάνετε να καταλάβουμε ότι ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός σας τελειώνει εκεί που αρχίζουν τα συμφέροντα σας ή απλά δεν υπήρξε ποτέ. Επιτύχατε όμως κάτι σπουδαιότερο, επιτύχατε να μας πεισμώσετε και να είστε σίγουροι ότι αν η θεά τύχη μας ξαναφέρει στα ιδία μονοπάτια, θα είμαστε εκείνοι που πραγματικά σας πρέπουν.

Σήμερα αποχωρούμε από το πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας με ψηλά το κεφάλι, αλλά δεν λεμέ αντίο, λεμέ εις το επανιδείν!

 

Ο ΑΡΗΣ ΑΝΩ ΣΟΥΔΕΝΑΙΙΚΩΝ ρίχνει αυλαία σήμερα αλλά μέσα από το τέλος αυτό γεννιέται κάτι ΝΕΟ και σίγουρα δυνατότερο σε κάθε τομέα.

 

Σας ευχαριστούμε όλους για τις στιγμές, καλές και κακές που περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια από την ίδρυση μας ,τον Σεπτέμβριο του 2010 μέχρι και σήμερα.

Ευχαριστούμε όλους όσους υπήρξαν διοίκηση, τους προπονητές, αλλά και όλους τους παίχτες φόρεσαν την φανέλα του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΗΣ ΑΝΩ ΣΟΥΔΕΝΑΙΙΚΩΝ και φυσικά τους φιλάθλους μας.

 

Είμαστε υπερήφανοι για ΟΛΟΥΣ ίσοι συμμετείχαν στις προσπάθειες μας.

 

Είμαστε υπερήφανοι για το σύλλογο μας.......

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΡΗ!!!

 

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..........

Με εκτίμηση,

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΡΗ ΑΝΩ ΣΟΥΔΕΝΑΙΙΚΩΝ

Παίκτες, προπονητές και διοίκηση

 

 
© Copyright 2011 - 2021 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου