Loading...

Κατηγορίες

Παρασκευή 04 Φεβ 2022
Συγκλονιστική αποκάλυψη: Υπάρχουν παράλληλα σύμπαντα!
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

«Η Ελλάδα είναι μία χώρα με καταπληκτική ποιότητα ζωής. Αν μπορεί να προσφέρει καλή εργασία και καλές απολαβές, για κάποιον που είναι Έλληνας, η επιστροφή είναι περίπου μονόδρομος. Γι’ αυτό έχουμε δώσει μία σειρά από φορολογικά κίνητρα και για τις επιστροφές νέων από το εξωτερικό». Αυτό είπε ο Μητσοτάκης και κίνησε το ενδιαφέρον ολόκληρης της επιστημονικής κοινότητας.

Γιατί έτσι αποδεικνύεται η ύπαρξη παράλληλων συμπάντων! Γιατί μόνο, αν έρχεται από ένα παράλληλο σύμπαν, που δεν ισχύει τίποτα από όσα συμβαίνουν στο δικό μας, τα λέει κάποιος αυτά. Ή είναι αδίστακτος απατεώνας, διεφθαρμένος ως το μεδούλι, κυνικός ανθρωποφάγος. Εκτός πάλι, αν καπνίζει ή πίνει πολύ δυνατό πράμα. Ή απλά τρελάθηκε. Δεν νομίζουμε πως ο καταλληλότερος είναι για δέσιμο, ή κάνει χρήση σκληρών ναρκωτικών. Όπως επίσης δεν διανοούμαστε να πιστέψουμε πως ο «σοφός λαός» ψηφίζει ψεύτες, καθάρματα που παίζουν με τον πόνο μας. Οπότε δια της ατόπου απαγωγής μένει η ύπαρξη των παράλληλων συμπάντων, όπου η Ελλάδα έχει σ’ ένα από αυτά καταπληκτική ποιότητα ζωής!

Δεν είναι μια μπανανία, που κάθε χειμώνα παγώνουμε, πνιγόμαστε με μια ψιχάλα και κάθε καλοκαίρι καίγεται το σύμπαν. Σίγουρα σε μια Ελλάδα με καταπληκτική ποιότητα ζωής έχουν ΜΕΘ, γιατρούς, νοσηλευτές, φάρμακα, νοσοκομεία, ώστε να μην πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι. Εκεί δεν θα υπάρχει κορωνοϊός, φασισμός, χρεοκοπία. Θα υπάρχουν σίγουρα σχολεία, εκπαιδευτικοί, τα είδη πρώτης ανάγκης θα είναι φτηνά, θα μπορούν να τα παίρνουν όλοι με τους μισθούς, που φυσικά θα φτάνουν για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους άνετα και με ασφάλεια. Σε ένα τέτοιο παράλληλο σύμπαν θα υπάρχει Δημοκρατία, αληθινή, Λαϊκή, δεν θα κυβερνάνε οικογενειακές συμμορίες, κουμπάροι, νονοί και μαφιόζοι. Δε θα κλέβουν ως και τα πόμολα.

Μια καταπληκτική ποιότητα ζωής σημαίνει πάνω από όλα Ελευθερία. Δεν θα μετατρέπονται τα σπίτια σε φυλακή με αφορμή επιδημίες, οι μπάτσοι σε δεσμοφύλακες και φοροεισπράκτορες. Δε θα λογοκρίνουν, θα διώκουν όσους λένε αλήθειες. Δε θα τρέμουν τα παιδιά στο σχολείο ούτε από το κρύο, ούτε να τα σκοτώσει κάποιος ναζί, ούτε θα φοβόνται να τα βιάσει κάποιος παπάς, ή γνωστός σκηνοθέτης. Θα υπάρχει Δικαιοσύνη για όλους Ισονομία, Ισότητα! Δεν θα έχεις άγχος μήπως σε πετάξουν οι τοκογλύφοι στο δρόμο. Αυτά και άλλα πολλά καλά θα υπάρχουν στο παράλληλο Σύμπαν.

Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να μεταναστεύσουμε εκεί. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι αυτό που έκαναν παλιότερα. Να κόψουμε τα ξερά κεφάλια κάθε ελεεινού, χυδαίου κηφήνα, που την περνά ζωή και κότα με τους δικούς μας κόπους. Κάθε προκλητικής Αντουανέτας που μας εμπαίζει. Κάθε κτήνος, που έκανε τη ζωή μας Κόλαση και που, αν δεν το στείλουμε στο διάολο αμέσως, θα πάρει εμάς ο διάολος και θα μας σηκώσει!

Όταν ζει με 38 ακίνητα, το μισθό πρωθυπουργού και διάφορα «αδιευκρίνιστα ποσά», τότε ο Κούλης έχει πράγματι καταπληκτική ζωή. Έχει πάρει όμως τη ζωή δεκάδων χιλιάδων και κάποτε πρέπει να τιμωρηθούν και τα εγκλήματά του και η αλαζονεία του.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022 | 11:48 π.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2023 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου