Loading...

Κατηγορίες

Τετάρτη 26 Οκτ 2011
«Ο φόβος του λαού και του ΛΑ.Ο.Σ.»!
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

Πάτρα 25.10.11

 

Το πλέγμα της παγκόσμιας εξουσίας κινείται μεθοδικά και με σχέδιο.

Πρωταρχικός του σκοπός είναι η προώθηση ημετέρων στην εξουσία που θα εφαρμόσουν τις άνωθεν εντολές. Όταν όμως ένα πολιτικό υποκείμενο γνωρίζει, αποκαλύπτει και συγκροτεί συνειδήσεις αντίστασης τότε στοχοποιείται ως αντίπαλος και σχεδιάζεται η εξόντωση του.

Επειδή ο ΛΑ.Ο.Σ πρωτοπορεί σε ιδέες και προτάσεις και δεν έμεινε στείρο υποχείριο και μαθηματικά ενσωματώσιμη και υποτακτική δύναμη, ένας πανικός και μια αναστάτωση έχει προκληθεί στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Οπότε άρχισαν να αντιμετωπίζουν τον ΛΑ.Ο.Σ ως προωθημένο και αξιόπιστο συνομιλητή αναζητώντας την ισορροπία δυνάμεων.

Αυτός ο πολιτικός ρεαλισμός έχει τρελάνει κυριολεκτικά τόσο τα μιζοκόμματα, όσο και τα συμπληρωματικά, τα στείρα σε προτάσεις αριστερίζοντα κόμματα. Ο ξένος παράγοντας είναι σε αμηχανία, μέχρι τώρα ήξερε τους σταλινικούς και τους ευρωπαϊστές, ήξερε τα αμερικανικά κόμματα της ΝΔ και προσφάτως του μεταλλαγμένου ΠΑΣΟΚ, δεν είχε στην ατζέντα του τον ΛΑ.Ο.Σ.

Μέχρι πρόσφατα τα συγκοινωνούντα δοχεία είχαν προγραμματιστεί για την εναλλαγή και τα άλλα ήταν δοχεία ανακύκλωσης. Τώρα πλέον έχουν να κάνουν με μια νέα πραγματικότητα, τον Πατριωτικό χώρο σε κομματική οργάνωση.

Ο λαός ήταν μια μάζα για χειραγώγηση και παραπλάνηση, με ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης που τυφλώνουν και σκεπάζουν την αλήθεια, με πολιτικούς απατεώνες όμηρους της διαφθοράς και της υπαλληλίας στα ξένα και ντόπια ανθελληνικά αφεντικά. Ο λαός ήταν για κοροϊδία και εξαπάτηση, για εξαγορά και εκβιασμό, ήταν η τελευταία τρύπα του ζουρνά.

 

Όταν όμως ενεφανίσθη ο ΛΑ.Ο.Σ άλλαξαν τα δεδομένα. Ένας αντινεοταξικός πολιτικός λόγος ανάβλυσε ως δύναμη φωτός και αναδιάταξε το πολιτικό σκηνικό. Είναι ναι η όχι πολιτικά συμβιβάσιμη η νέα πολιτική ρητορική;

Ως Πατριωτική ιδεολογία όχι! Ως πολιτική πρακτική ναι! Ποια τα όρια του συμβιβασμού; Η ακεραιότητα της πατρίδας. Το ότι ο ΛΑ.Ο.Σ δεν εγκλωβίστηκε στο ταξικό και κοινωνικά ενδοεμφυλιακό πνεύμα, του δίνει φτερά πολιτικής ανόδου και αξιόπιστης παρουσίας.

Ένας μεγάλος φόβος έχει διαπεράσει το σάπιο πολιτικό σύστημα του παρελθόντος και αναζητά λύσεις με ατομικές στρατηγικές και πολυδιασπάσεις και ανασχηματισμούς σε μέτωπα και ετερόκλητες συναθροίσεις.

Με τα παλιά υλικά και όσους συνέργησαν να φτάσουμε ως εδώ δεν υπάρχει λύση. Μόνο με νέες υγιείς δυνάμεις που θα συγκρουστούν με το παρελθόν θα υπάρξει δέξοδος. Με σημαία την ελληνική και αποσύροντας τα φθαρμένα σύμβολα των φαύλων εποχών, συγκροτείται ο προγραμματικός λόγος που απαιτεί η σύγχρονη εποχή. Στην θέση του πρώην αυταρχικού και συγκεντρωτικού κράτους-κόμματος έρχεται η κοινωνική δύναμη του έθνους-κράτους.

Στην θέση του κομματικού μίσους έρχεται η κοινωνική ειρήνη και η συμφιλίωση. Στην θέση των παρωχημένων ιδεοληψιών έρχεται η Δημοκρατική Πατριωτική Συμπαράταξη.

Είναι πασιφανές ότι Υπάρχει Ελπίδα- Υπάρχει ΛΑ.Ο.Σ. Με την αγάπη του λαού, ο ΛΑ.Ο.Σ γίνεται η εναλλακτική πολιτική πρόταση στην χώρα. Όλοι οι ελεύθεροι από κομματικά δεσμά Έλληνες ενώνονται και απαντούν θετικά. Όσοι έχουν ακόμη τον φόβο του Λαού και του ΛΑ.Ο.Σ ανήκουν στο καταρρέον παρελθόν και στο κατεστημένο που χάνει τα άνομα προνόμια του. Εθνική Στρατηγική Επιβίωσης Τώρα!

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

Και με την Ευρώπη και με την Ρωσία, αυτή είναι η δίκαιη συμμαχία! Καλώ τους συμπολίτες που ανήκαν στην Λαϊκή και Εθνικά υπερήφανη Δεξιά και στο Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ να αφήσουν τα πληγωμένα τους συναισθήματα και το αίσθημα προδοσίας που τους διακατέχουν και να ενταχθούν στο μεγάλο κίνημα ρήξης και ανατροπής.

Τιμωρείστε τώρα τους δύο συνεταίρους!

Ο λαός δεν θέλει άλλη Εναλλαγή, θέλει μόνιμη Απαλλαγή, Ρήξη και Ανατροπή!

 

 
© Copyright 2011 - 2020 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου