Loading...

Κατηγορίες

Σάββατο 28 Απρ 2012
«Δικαιώθηκα, για όλα όσα, εδώ και χρόνια είχα αποκαλύψει!»
Κλίκ για μεγέθυνση

 

Προκλητική χαρακτήρισε με δηλώσεις του, ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, την αλαζονική συνέχιση της παρουσίας του συνυπεύθυνου για την σημερινή κατάσταση της χώρας, Γιώργου Παπανδρέου, ιδιαίτερα στην πολύπαθη Αχαΐα.

Ο βουλευτής Αχαΐας του ΛΑΟΣ, μιλώντας σε ψηφοφόρους κατά την χθεσινή περιοδεία του στο νομό, δήλωσε απόλυτα δικαιωμένος για όλα όσα είχε έγκαιρα και με το θάρρος της γνώμης του αποκαλύψει, για πρόσωπα και πράγματα, καθώς και για το τι θα ακολουθήσει:

«Σας είχα τεκμηριώσει με εκπομπές, ομιλίες και έντυπο υλικό, ποια είναι τα σχέδιά τους, οι μέθοδοι και οι συνέπειες των επιλογών τους», είπε ο κ. Χρυσανθακόπουλος, για να προσθέσει:

«Τώρα όλοι ξέρετε, ότι ο υιός Παπανδρέου είναι αντι-Ανδρέας, σε όλα τα ζητήματα! Μετέτρεψε το ΠΑΣΟΚ σε αμερικανικό κόμμα. Οι Έλληνες δεν ξεχνούν την προώθηση του ανθελληνικού σχεδίου ΑΝΑΝ.

-Όλοι ξέρουν τι σημαίνει «πολυπολιτισμική – βαβυλωνιακή Ελλάδα», ποιοι ευθύνονται για τα μιλιούνια λαθρομεταναστών, ποιοι εργάστηκαν για την κατασκευή Τουρκικής μειονότητας στην Θράκη και ψήφισαν μάλιστα μόλις; Πριν δύο εβδομάδες (η Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ), σκανδαλώδεις διατάξεις εύνοιας και θρησκευτικών διακρίσεων σε βάρος των ορθοδόξων χριστιανών (Μείωση προστίμων για τα αυθαίρετα κατά 80% μόνο για τους μουσουλμάνους).

-Όλοι ξέρουν πώς μεθοδεύτηκε η παγίδευση μας στα δίχτυα του ΔΝΤ. Όλοι είδαν τον Ερτογάν να δέχεται από τον Γιώργο Παπανδρέου ως δώρο, τζαμί κάτω από την Ακρόπολη.

-Όλοι έζησαν τι χάιδεμα των Σκοπίων στους οποίος παραχωρείται το όνομα Μακεδονία.

-Όλοι ενθυμούνται την φράση, πως –τάχα-, δεν υπάρχει φυσικό αέριο και πετρέλαιο στην Ελλάδα και τώρα διαψεύδονται πανηγυρικά.

-Όλοι είδαν το νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών, να περνάει με τις ψήφους των ΠΑΣΟΚ- Κουβέλη- Τσίπρα, από την Επιτροπή της Βουλής πρόσφατα και να το σταματάει ώστε να μην εισαχθεί στην ολομέλεια, το βέτο του ΛΑΟΣ!

-Όλοι ξέρουν καλά, ποιοι τα φάγανε και πώς ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. απάλλαξαν τα διεφθαρμένα στελέχη τους. Όλοι έχουν μνήμη και κρίση και αν εξαπατήθηκαν πολλές φορές, αυτή τη φορά δεν πρόκειται να παγιδευτούν εκ νέου!»

• Και ο βουλευτής Αχαΐας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, στρεφόμενος στους πολίτες που τόσα χρόνια και ανεξαρτήτως κομματικής προτίμησης, γνωρίζουν και εκτιμούν τον πολιτικό του αγώνα, είπε από καρδιάς:

«Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας και ιδίως Αχαιός, στέκομαι σεμνά μπροστά σας, πάντα απλός και πάντα ο δικός σας άνθρωπος.

Έχετε συμπατριώτες μου τώρα, την μοναδική δυνατότητα να αποδώσετε δικαιοσύνη. Να αποδοκιμάστε με την ψήφο σας τους πολιτικούς σας δυνάστες.

Να επιδοκιμάστε, την εθνικά υπεύθυνη και πολιτικά σοβαρή στάση του ΛΑΟΣ, που όπως έχει αποδειχθεί, είναι τελικά η μόνη αξιόλογη και συνετή πατριωτική δύναμη, που μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον του τόπου και την ανεξαρτησία της πατρίδας μας!»

 

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου