"Θα δεις τις θα πάθεις για αυτά που λες" ήταν η φράση με την οποία απείλησε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, μόλις ολοκληρώθηκε η παρουσία τους σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ, το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με σχετική καταγγελία της βουλευτή.

Το θέμα της συζήτησης στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ ήταν η ολοκλήρωση των εργασιών της Προανακριτικής Επιτροπής, στην οποία είναι μέλη και οι δύο. Σύμφωνα με ανάρτηση της Δώρας Αυγέρη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η απειλή διατυπώθηκε μόλις έκλεισε η συνέντευξή τους, off camera, αλλά παρουσία των συντελεστών της εκπομπής. 

 
 

Σε πολύ υψηλούς τόνους η συζήτηση

Η αντιπαράθεση κινήθηκε σε πολύ υψηλούς τόνους  μετά τις αναφορές της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο δημοσίευμα του tvxs.gr για τις ενδεχόμενες ποινικές εμπλοκές μελών της Προανακριτικής αλλά και στο σχετικό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών για τις σχέσεις Μαρκόπουλου-Φρουζή  και το δημοσίευμα του Documento τις συνομιλίες του κυκλώματος μαστρωπών με βουλευτή.

Υπενθυμίζεται ότι δύο λίγες μέρες νωρίτερα, με πρωτοβουλία της Δώρας Αυγέρη κατατέθηκε στη Βουλή ερώτηση 22 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την ενδεχόμενη ποινική εμπλοκή  βουλευτών της ΝΔ και μελών της Προανακριτικής σε σοβαρές υποθέσεις.

 
 
ΠΗΓΗ:https://tvxs.gr