Loading...

Κατηγορίες

Τετάρτη 04 Μάι 2016

 

Περί ''ψήφου στους απόδημους 'Ελληνες'': Η απάντηση της Ομογένειας στους τιποτένιους πολιτικούς Ελλάδας

«Μην κουράζεστε, δεν θέλουμε 5 έδρες -που υποτίθεται ''ΘΑ'' μας προσφέρετε- στην... ''ιδιόκτητη'' άνομη Βουλή σας (γιά να... ''παραχωρείτε'' έδρες, σίγουρα θα έχετε και την... ιδιοκτησία της Βουλής), αν και λογικά αφού είμαστε το 1/4 του 'Εθνους, που ζούμε εκτός Ελλάδας (1/4 οι με δικαίωμα ψήφου στην Ελλάδα), θα μας έπρεπαν στο ελάχιστο 50-60 έδρες. Γι' αυτό αποφασίσαμε να ιδρύσουμε Κόμμα, στην Ελλάδα. Κατά συνέπεια, μην αναμασάτε την διαχρονική απάτη σας, περί δήθεν ψήφου στους απόδημους. Σας μάθαμε, σας ξέρουμε. Παραμένετε οι ίδιοι κρατικοδίαιτοι πολιτικοί απατεώνες, που μόνο ζημιά κάνετε στην πατρίδα. Και σύντομα ο λαός της Ελλάδας θα δει μηνύματα, όπως το ακόλουθο (μετά την έγκριση του νέου Κόμματος από τον 'Αρειο Πάγο, σύμφωνα με τον νόμο 3023/2002 - ΦΕΚ Α' 146 20020625)»:

«Τους ψηφίσατε, τους ξαναψηφίσατε, σας εξαπάτησαν. Κατάστρεψαν την Ελλάδα... Κατάστρεψαν την ζωή σας και το μέλλον των παιδιών σας.

Τώρα, μόνο ένα Κίνημα-Κόμμα στην Ελλάδα, με ''κορμό'' τον απόδημο Ελληνισμό, μπορεί να δώσει λύση και να βγάλει την πατρίδα μας από την μεγάλη κρίση, στην οποίαν την οδήγησαν επίορκοι, ευθυνόφοβοι, ''επαγγελματίες πολιτικοί'', που χρησιμοποίησαν την ψήφο σας γιά να σας ''υποτάξουν'' στους δανειστές με καταστρεπτικά ''Μνημόνια'', χωρίς να τιμωρηθούν. Που χρησιμοποίησαν την ψήφο σας στην Βουλή, γιά ''ξέπλυμα ανομιών'' και ''ασυλία'' του ανίκανου, σάπιου, διεφθαρμένου πολιτικού-κομματικού κατεστημένου, που εξευτελίζει την Ελλάδα μας».

Σημ. 1: Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, του νέου Κόμματος (ετοιμάστηκε αθόρυβα, μεθοδικά και ήδη συγκεντρώθηκαν οι 200 υπογραφές Ελλήνων πολιτών, όπως ορίζει ο νόμος), θα ηγείται προσωπικότητα του απόδημου Ελληνισμού (από HΠΑ) με γνώση, κύρος, διεθνή αναγνώριση.

Στο προσχέδιο της Ιδρυτικής Διακήρυξης, εντυπωσιάζει η άριστη, ολοκληρωμένη μελέτη γιά την δημιουργία αρχικά 15.000 θέσεων εργασίας στην Ελλάδα, με την προσέλκυση επενδύσεων (όχι ''αέρας κανιστός'') και εφικτό στόχο τις 50.000 θέσεις εργασίας, σε μιά πενταετία. Επίσης, η ολοκληρωμένη μελέτη γιά σταθερό, αμετάβλητο ΦΠΑ στο 10% και γιά σταδιακή αύξηση μισθών 15% τον χρόνο, γιά 5 χρόνια. Μαζί και η απαίτηση -βασικός στόχος- γιά ολική κατάργηση της χρηματοδότησης πολιτικών Κομμάτων, άμεσα ή έμμεσα, από το χρεοκοπημένο Δημόσιο.

Σημ. 2: Αν κρίνουμε από τους πρωτεργάτες σε Β. Αμερική και Ευρώπη-Ωκεανία, εκτιμούμε ότι μπορούν να κινητοποιήσουν σημαντικό ποσοστό του απόδημου Ελληνισμού γιά ουσιαστική παρέμβαση στα της Ελλάδας, ειδικά με μικρο-μεσαίες επενδύσεις, γιά να κινηθούν παραγωγή, οικονομία. 'Οπως είναι γνωστό, οι Ομογενείς δεν επενδύουν στην Ελλάδα, εξαιτίας της απατεωνιάς των κυβενήσεων, τις οποίες δεν εμπιστεύονται.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Το νέο Κόμμα, δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με ''παράγοντες'' της Ομογένειας ή Οργανώσεις της ή το διαλυμένο πρώην ΣΑΕ κλπ

 

.......................................................................................................................................................................................................................................

 

Καλωσορίζουμε τον νέο γενικό Πρόξενο στην Νέα Υόρκη Κων/νο Κούτρα και του ευχόμαστε ''καλή τουριστική διαμονή'' (ελπίζουμε να μας εκπλήξει ευχάριστα, κάνοντας το ορθό γιά ουσιαστική προβολή της Ελλάδας)... Σημ.: Δικαιούται 60 ημέρες, γιά να ενημερωθεί-προσαρμοστεί

 

Η... παραδοσιακή αχρηστία του υπουργείου Εξωτερικών: Η Ελλάδα χωρίς... πρέσβη στην Ουάσιγκτον

Ζήτησαν από τον πρέσβη Χρ. Παναγόπουλο να φύγει (αν και συνταξιούχος παρέμεινε στην θέση του γιά μερικούς μήνες). Του έδωσαν 3 εβδομάδες προθεσμία. Υποτίθεται θα είχαν φροντίσει ήδη γιά την έγκριση της τοποθέτησης του διαδόχου του, από το Στέητ Ντηπάρτμεντ. Αυτό δεν έγινε και τώρα περιμένουν πότε θα εγκριθεί ο διορισμός, γιά να αναλάβει καθήκοντα. 'Ισαμε τότε, η Ελλάδα χωρίς πρέσβη στις ΗΠΑ.

 

 

Μήπως ήρθε η ώρα, ο απόδημος Ελληνισμός να απαλλάξει την πατρίδα από τις ''χούντες'' των εγχώριων ''δολοφόνων'' της;


Η Ελλάδα ΔΕΝ πρόκειται να βγει από την οικονομική κρίση στα επόμενα 10-20 χρόνια

 

 

Αν κρίνουμε, ποιοί κρατικοδίαιτοι διαπλεκόμενοι της μετριότητας κυβερνούν την Ελλάδα, ειδικά την περίοδο της μνημονιακής κρίσης, από 2010 ίσαμε σήμερα, τότε οδηγούμεθα στο συμπέρασμα ότι η χώρα ΔΕΝ πρόκειται να βγει από την κρίση στα επόμενα 10-20 χρόνια. Οι (όλοι ίδιοι) κυβερνώντες στην περίοδο της κρίσης, δεν ενδιαφέρθηκαν γιά την πατρίδα, δεν έχουν ικανότητες, αδιαφορούν προκλητικά γιά τον λαό της. Ενδιαφέρθηκαν μόνο γιά την ικανοποίηση του κόμπλεξ κατωτερότητας που τους διακρίνει, γιά ''εξουσία-αρπαχτές'' και ''βόλεμα'', γιά υπερτροφικό, ζημιογόνο Δημόσιο (ψηφοφόρους), που είναι η καταστροφή της Ελλάδας. Φυσικά, μόνο ένας αποβλακωμένος λαός, άξιος των επιλογών του, θα ψήφιζε μετριότητες γιά να τον κυβερνούν, όπως συμβαίνει στην διεφθαρμένη ''μπανανία των Βαλκανίων''.

Αν η Ελλάδα ήταν κράτος δικαίου τα τελευταία 20 χρόνια, τότε Σημίτης, Καραμανλής, Παπανδρέου, Παπαδήμος, Σαμαράς-Βενιζέλος και Τσίπρας-Καμμένος, θα έπρεπε να είχαν αντιμετωπίσει ήδη την Δικαιοσύνη και -πιθανά- να έκαναν ''παρέα'' του 'Ακη Τσοχατζόπουλου. Μαζί και οι ''πρόεδροι Δημοκρατίας'', Παπούλιας και Παυλόπουλος. Αλλά οι κρατικοδίαιτες κομματικές συμμορίες, φρόντισαν να ελέγχουν την Δικαιοσύνη και να ''αλληλοκαθαρίζονται'' στην τυπικά μόνο υπάρχουσα Βουλή, ψηφίζοντας ''μνημόνια υποταγής'' και -ειδικά- νόμους αυτοπροστασίας τους.

Τo ΔΝΤ έχει ΔΙΚΙΟ, άσχετα αν το ''δαιμονοποιεί'' η κυβέρνηση της Ελλάδας. Ζήτησε μέτρα που είναι στην σωστή κατεύθυνση (γιά να τσακιστεί το μεγάλο, υπερτροφικό πελατειακό κράτος -το Δημόσιο- που δημιούργησαν ασυνείδητοι πολιτικοί), όπως: Μειώσεις στη μισθολογική δαπάνη του Δημόσιου με παρεμβάσεις σε όλο το φάσμα του μισθολόγιου, αλλά και στα ειδικά μισθολόγια. Mείωση του προσωπικού στο Δημόσιο, ακόμη και με απολύσεις, πάγωμα όλων των προσλήψεων. Οριζόντια περικοπή των επιχορηγήσεων στις ΔΕΚΟ.

Σημ.: Μόνο την περιόδο της διακυβέρνησης της χώρας από τον Κώστα Καραμανλή (2004-09), προσλήφθηκαν στο Δημόσιο 865.000 άτομα. 

.......................................................................................................................................................................................................................................

Αν ο κάθε υπουργός της Ελλάδας, που έρχεται ουσιαστικά γιά τουρισμό στις ΗΠΑ, είχε λίγη γνώση, αντί να σαχλαμαρίζει με δήθεν ''επαφές'', θα φρόντιζε να μάθει πως λειτουργεί -αποτελεσματικά- η Πολιτεία (State) Νέας Υόρκης σε ζητήματα προσέλκυσης επενδύσεων, φορολογίας, κτηματολόγιου, κ.ά. Αλλά ΠΟΙΟΙ να τον κατευθύνουν σωστά; Οι γραφικοί ''κομματικοί'' ή οι άσχετοι διπλωμάτες-''τουρίστες'' Ελλάδας στις ΗΠΑ;

πηγη :kalami.net

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου