Loading...

Κατηγορίες

Πέμπτη 14 Απρ 2022
Ο Μητσοτάκης έχει στο μυαλό του τι θα φάει και που θα πάει διακοπές.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

Γράφει ο mitsos175 

 

Θα αρχίσουμε μ’ ένα τεστ γνώσεων. Μεταξύ Πολάκη (βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ) και Αραμπατζή (βουλευτή της ΝΔ), ποιος «καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους, για μη καταβολή δεδουλευμένων»; Η βουλευτής της ΝΔ που μηνύθηκε «από δύο υπαλλήλους στον τηλεοπτικό σταθμό ΔΙΚΤΥΟ στον οποίο ήταν ιδιοκτήτρια και διευθύντρια».

Ο Πολάκης ενοχλεί το Μητσοτάκη, κι αυτός βάζει άλλους να κάνουν μηνύσεις για να μη φανεί πως διώκει πολιτικούς αντιπάλους. Άσχετα με το ύφος του, αυτά που λέει ο πρώην υπουργός, είναι αλήθεια. Απλά δεν καταλαβαίνω, τι δουλειά έχει στο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά με τις κόντρες στα δικά μας τώρα.

Μαύρη αγορά, ηλεκτροπληξία από το λογαριασμό ρεύματος και μπόλικο σανό από το Μητσοτάκη. Όντως τρώει ξύλο στις πραγματικές δημοσκοπήσεις, που χάνει 20 μονάδες, αλλά το λέω ξανά: Μην περιμένετε τις εκλογές, πολλοί δε θα τις προλάβουν. Θα πάμε πρώτα από πείνα.

Ο νέος Παπαδόπουλος σβήνει με το «έτσι θέλω» τους μισούς ανέργους! Λες κι αν τους διαγράψει, θα πάψουν να υπάρχουν. Έκαναν κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι, αλλά ο Μητσοτάκης θέλει περισσότερες και πιο δυναμικές, γιατί έχει στο μυαλό του τι θα φάει και που θα πάει διακοπές. Στον Κορυδαλλό μετά τις εκλογές.

Στο μεταξύ είμαστε από τους πρώτους σε θανάτους ανά 1.000.000 όσον αφορά τον κορονοϊό. Αν δεν είχαμε τους τουρίστες, οι Κινέζοι θα μας έπαιρναν video και θα έλεγαν σ’ αυτούς στη Σαγκάη. «Τα βλέπετε τι κάνουν στην Ελλάδα; Μέχρι και τα παγκάκια φυλάνε! Ούτε μουσική δεν ακούν! Κι όλοι είναι σκυφτοί μην τους πετύχει ο κορωνοϊός όρθιους! Να προσεύχεστε στο Βούδα και τον Κομφούκιο, που δεν είστε Έλληνες!»

 

Αλλά ευτυχώς περιμένουμε τουρίστες οπότε αποφυλακιστήκαμε για λίγο. Τα καθίκια που λένε για Σαγκάη είναι τα ίδια τσογλάνια που έλεγαν να μείνουμε σπίτι, να μην ακούμε μουσική, να μην πάμε περίπτερο για μπύρες μεσάνυχτα και άλλα τέτοια παλαβά.

 

Κι εδώ να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Είμαι κατά της καπηλείας. Καραντίνα κάνεις για συγκεκριμένο μόνο χρονικό διάστημα με την προϋπόθεση όμως πως θα φτιάξεις νοσοκομεία, φάρμακα, εμβόλια, θα πάρεις γιατρούς. Αλλιώς βρίσκεις αφορμή να κάνεις χούντα, όπως έκανε ο Μητσοτάκης. Το σεξ στις πυλωτές, εφόσον οι συμμετέχοντες δεν έχουν κορονοϊό και χρησιμοποιούν προφυλάξεις, είναι ακίνδυνο. Μιλάω εκ πείρας. Προϋποθέτει ωραίο καιρό. Προαιρετικά μια ζηλιάρα γριά γειτόνισσα να παίρνει μάτι, για να αναμεταδώσει μετά τη φάση στα κανάλια.

Οπότε είμαι κατά νέας φυλάκισης μας, που πιθανώς να έρθει, όταν φύγουν οι τουρίστες. Θέλουμε νοσοκομεία, γιατρούς, φάρμακα και νέα εμβόλια, γιατί αυτά δεν πιάνουν όλες τις μεταλλάξεις. Το να μας κάνουν συνέχεια δόσεις από το ίδιο εμβόλιο, εφόσον αρρωσταίνουν διπλά τριπλά εμβολιασμένοι, δεν είναι απλά άχρηστο. Βρωμάει σκάνδαλο από μακριά. Σαν εκείνα τα πειραματικά εμβόλια Τσίοδρα Αβραμόπουλου. Δώστε μας αξιόπιστα εμβόλια να τα κάνουμε. Δώστε τα φάρμακα και τα εμβόλια στα φαρμακεία, πάρτε γιατρούς, φτιάξτε νοσοκομεία. Αλλιώς θα έχουμε κι άλλους νεκρούς.

Συστήνω τη χρήση μάσκας, την καθαριότητα, κι όπου είναι δυνατό την τήρηση αποστάσεων. Αυτά περιορίζουν κάπως τη διάδοση. Λέω περιορίζουν, γιατί ο ιός ως ζωντανός οργανισμός θέλει κι αυτός να επιβιώσει. Μας νικάει, γιατί στους ιούς δεν υπάρχουν καθίκια να απαξιώνουν πχ το ΕΣΥ για το κέρδος λίγων, ούτε βλάπτουν τους άλλους ιούς, όπως κάνουν οι άνθρωποι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 | 5:54 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου