Loading...

Κατηγορίες

Τρίτη 30 Μάρ 2021
Η πορεία στο Άγιο όρος
Κλίκ για μεγέθυνση

 
 

 
Γράφει ο mitsos175

 

Το μεγαλύτερο ποσοστό ημερησίων κρουσμάτων κορονοϊού ανά 100.000 κατοίκους, έχει το Άγιο Όρος. 1104,36! Έγιναν πορείες και πάρτι; Όχι, απλά κάποιοι γλείφουν ένα κουταλάκι. Εκτός, αν γλείφονται μεταξύ τους, που δεν το ξέρω. Για το κουταλάκι και τα σάλια στις εικόνες είμαι σίγουρος. Είπαμε πως ο ιός έχει μια προτίμηση στους δεξιούς, εφόσον έχει κορόνες.. Και η αστυνομική βία έχει "προτίμηση" τους αστυνομικούς, όπως έγινε πάλι σήμερα.   

4.340 τα νέα κρούσματα. Αριθμός ρεκόρ, που όμως εξηγείται από τον αριθμό των τεστ. 23.158 μοριακά τεστ αλλά και 42.821 Rapid τεστ που επιβεβαιώνουν την παροιμία «όποιος ψάχνει, βρίσκει». Τα μοριακά τεστ θεωρούνται πιο αξιόπιστα, πάντως τα συνολικά 65.979 τεστ δείχνουν πως όταν κάναμε 2.000 με 3.000 τεστ, δεν ξέραμε τι μας γίνεται.

Αν κάναμε πάλι 3.000 τεστ θα βρίσκαμε μόνο 200 κρούσματα. Κι αν κάνουμε τριπλάσια τεστ, που αναλογικά κάνουν στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, θα είχαμε πολύ πάνω 12.000 κρούσματα την ημέρα, άρα ο συνολικός αριθμός όσων προσβλήθηκαν είναι πάνω από 750.000, αντί για 260.077 που μας λένε! Μεγάλη «επιτυχία» τέτοια που μόνο με το Δράμαλη στα Δερβενάκια συγκρίνεται ή με το Βατερλό. Το «τρελό βαπόρι» η Ελλάδα, βγήκε Τιτανικός. «Χρόνους μας ταξιδεύει δε βουλιάξαμε χίλιους καπετάνιους τους αλλάξαμε» έλεγε ο Ελύτης. Χρειάστηκε να έρθει ο Μητσοτάκης, για να ναυαγήσουμε επιτέλους!

8.017 νεκροί, θύματα του νεοφιλελευθερισμού, 80 φορές το Μάτι, αλλά οι δεξιοί πανηγυρίζουν. Οι 8.017 δεν είναι πόντοι, είναι νεκροί άνθρωποι! Με 82 νεκρούς (είχαμε περάσει τους 100 παλιότερα), πέφτουμε στην άβυσσο πιο γρήγορα από ένα σωρό χώρες με μεγαλύτερο πληθυσμό, όπως η Γερμανία, που σήμερα πέθαναν 45, τις ΗΠΑ (53), την Αγγλία, την Ιαπωνία, άλλες που έχουν επίσης σοβαρότατο πρόβλημα, όπως η Ολλανδία (36 νεκροί) το Βέλγιο (24), ακόμα και η Σουηδία, που δεν έκανε ποτέ καραντίνα, δεν πήρε κανένα απολύτως μέτρο! Οι Σουηδοί είχαν σήμερα 32 νεκρούς.

Οι θάνατοι ανά εκατομμύριο (772) δείχνουν πως είμαστε τρις χειρότερα από όλα τα υπόλοιπα κράτη που έχουν μέσο όρο 360! Στο μεταξύ το δήθεν «θωρακισμένο» ΕΣΥ αποδείχθηκε χάρτινο με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης που δεν πήρε προσωπικό και υλικό, αλλά μπάτσους και όπλα! Τα οποία δεν σκοτώνουν τον ιό! Δεν είναι ειρωνεία; Με τόση καταστολή, τόσους ένοπλους, τόση δύναμη πυρός, μας γλεντάει ένα μικρόβιο! Είναι όμως αποτέλεσμα της πολιτικής, της λεηλασίας. Γιατί τα χρήματα τα έφαγαν οι γαλάζιες κάμπιες. Όσο για τις 2.000 ή 1.400 ΜΕΘ που υποτίθεται πως έφτιαξαν, αποδείχτηκε πως είναι όσες παρέλαβαν από τους προηγούμενους και που φυσικά δεν φτάνουν. Το 80% που καταγγέλλουν οι γιατροί και όχι το 20% που παραδέχονται πεθαίνει εκτός ΜΕΘ.

Όμως τον Ιούνη θα είμαστε όλοι έξω. Τα τεστ θα σταματήσουν - ό,τι κάνουμε μόνοι μας. Ο σώζων εαυτό σωθήτω δηλαδή. Όσοι έχουν φράγκα θα κάνουν και ΜΕΘ στα σπίτια τους. Κανονικά έπρεπε να προχωρά ο εμβολιασμός. Που όμως κι εκεί έχουμε προβλήματα, αφού το ένα εμβόλιο έχει σοβαρές παρενέργειες, ενώ το άλλο δεν υπάρχει! Κοντολογίς και καταστραφήκαμε οικονομικά και κολλήσαμε. Γι αυτό ο κόσμος κάνει αυτό που πιστεύει καλύτερο, ή ότι είναι αναγκασμένος να κάνει εξ αιτίας της ανάγκης, ενώ δεν δίνει καμία σημασία στους ηλίθιους αλλά και αδίστακτους που μας κυβερνάν.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 | 8:38 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου