Loading...

Κατηγορίες

Τρίτη 18 Οκτ 2011

 

 

Αγαπητέ κε Τριανταφυλλόπουλε: Είμαι ο Παναγιώτης Κων. Κρικέτος Πρόεδρος της Κοινότητας Συλίβαινας και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου της Αγίας Βαρβάρας και όχι ο κάποιος πρόεδρος Συλλόγου της περιοχής.

Λυπάμαι που διαλέξατε την μοναδική ημέρα Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας που απουσίαζα για λόγους οικογενειακούς, κι αυτό το γνωρίζετε πολύ καλά αφού κάθομαι συνέχεια πίσω σας, να υποβάλλετε ερώτηση στον Δήμαρχο που αφορά στον Δημοτικό Ξενώνα της Αγίας Βαρβάρας όπως τον αποκαλείτε, για να μπορέσω να απαντήσω . Θέλω να πιστεύω ότι δεν το κάνατε εσκεμένα. Όμως πείτε σε αυτούς που σας πληροφορούν ότι είναι αδιάβαστοι και κρίθηκαν μεταξεταστέοι για να μην πω αποριπτέοι από την τοπική Κοινωνία.

Ενημερώνω λοιπόν τον Δήμαρχο με τα <<λαγωνικά>> του και σας που κόπτεσθε για το χωριό μου, ότι το Δημοτικό Σχολείο, γιατί περί αυτού πρόκειται, πραχωρήθηκε με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου του τέως Δήμου Ακράτας, στον Πολιτιστικό Σύλλογο της Αγίας Βαρβάρας του οποίου τυγχάνει να είμαι ο πρόεδρος, με σκοπό να εκτελεί τις αρχιαιρεσίες και τις Γενικές Συνελεύσεις του, και να μεριμνά για τις φθορές και ζημιές που προκαλούνται στο κτίριο, λόγω παλαιότητας και μεγάλων χρονικών διαστημάτων που παραμένει κλειστό.

Σας γνωρίζω λοιπόν ότι πριν κάποια χρόνια ο Αείμνηστος Πατριώτης μας και Ευεργέτης της ευρύτερης περιοχής, Χρήστος Αρφάνης μαζί με τους συγχωριανούς μου προέβησαν στην υποστήλωση του εν λόγω κτιρίου,που εμείς πονάμε περισσότερο από τον καθένα, και την διαμόρφωσή του από Σχολείο, σε 4 δωμάτια με σκοπό κάποια στιγμή να αδειοδοτηθεί και να ονομασθεί Ξενώνας ή Ενοικιαζόμενα δωμάτια ή όπως διαφορετικά ορίζει ο νόμος. Μέχρι την στιγμή που μιλάμε δεν έχει γίνει τίποτα προς αυτήν την κατεύθυνση παρά τις επανειλημμένες εκκλίσεις του ΔΣ του Συλλόγου και εμού προσωπικά προς τις κατά καιρούς Δημοτικές Αρχές.

 

Κε Δήμαρχε θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην επηρεάζεσθε τόσο πολύ από την επαγγελματική σας ιδιότητα και εξαπολύετε απειλές για Εισαγγελείς, διότι αυτή η καραμέλα κουράζει πια. Δεν μπορεί όλοι οι Δημότες της Δημοτικής Ενότητας Ακράτας να είναι διεφθαρμένοι και εσείς ο μόνος αδιάφθορος.Έλεος πια. Μου θυμίζετε τον δεύτερο στην Ιεραρχία πολίτη της χώρας μας, που όπου σταθεί κι όπου βρεθεί θυμίζει στους <<φίλους>> μας ότι κυβερνά διεφθαρμένους πολίτες. Δεν έχετε κανένα απολύτως δικαίωμα να αφήνετε υπονοούμενα και να σπιλώνετε ανθρώπους που έχουν δώσει εξετάσεις και τις πέρασαν με άριστα. Αν θέλετε να δείξετε το ενδιαφέρον σας για το χωριό μας εσείς και οι Συνεργάτες σας, περάστε λίγο να το δείτε μόνος σας και όχι τα <<λαγωνικά>> σας. Άλλωστε η τελευταία φορά που βρεθήκατε εδώ, ήταν ένα πεντάλεπτο προεκλογικό πέρασμα. Πότε είδατε σας παρακαλώ εσείς την ακαταστασία και από πού? Από την Μητροπόλεως? Διότι αν ερχόσαστε θα βλέπατε ότι ο Σύλλογός μας έχει ξοδέψει χρήματα για αποκαταστάσεις ζημιών που έχουν προκληθεί στο εν λόγω κτίριο από την μακρόχρονη μη λειτουργία του (πχ εσωτερική και εξωτερική χρώση λόγω υγρασιών, αποκαταστάσεις διαρροών νερού, αντικατάσταση 2 Θερμοσιφώνων λόγω διάτρησης και πολλά άλλα). Τα χρήματα αυτά προέρχονται από τις συνδρομές των μελών του Συλλόγου μας και ΟΧΙ από μίσθωση δωματίων κλπ.

Ελάτε λοιπόν να σας ξεναγήσω στο όμορφο χωριό μου να αναπνεύσετε οξυγόνο από τον Χελμό, και αφήστε στην πάντα τις απειλές. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

 

Επιπροσθέτως να σας πω αν έρθετε βράδυ στο χωριό,να πάρετε μαζί σας και κανένα φως γιατί θα σκοντάψετε στα βουνα των σκουπιδιών που έχουν να μαζευτούν ένα μήνα περίπου...........

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ευχαριστώ

 

 

Παναγιώτης Κων Κρικέτος

 

 

 
© Copyright 2011 - 2019 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου