Loading...

Κατηγορίες

Τρίτη 13 Δεκ 2011

 

Αίγιο, 10/12/2011

Ο Δήμος Αιγιαλείας, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Πρόνοιας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.ΕΠ.) Αιγιαλείας υποδέχονται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά βάζοντας σε πρώτο πλάνο τα παιδιά, τα οποία δεν φταίνε για όσα βιώνουμε σήμερα και δικαιωματικά έχουν τον πρώτο λόγο τις ημέρες αυτές.

Έτσι σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και συλλόγους θα πραγματοποιηθεί ένας κύκλος εκδηλώσεων για τα παιδιά του Δήμου Αιγιαλείας, δίνοντας τη δυνατότητα στους μικρούς μας δημότες να έχουν στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς και να ταξιδέψουν στη μαγεία των Χριστουγέννων και να διασκεδάσουν.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη και απευθύνεται στα παιδιά όλου του Δήμου.

Όπως δήλωσε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Παιδείας –Κοινωνικής Πρόνοιας και Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ. Αιγιαλείας Βασιλική Ψυχράμη «στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε σύμμαχό μας μερικές από τις οικονομικές δυνάμεις του Δήμου μας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας να συμβάλλουν στη διοργάνωση των εκδηλώσεων και καλούμε και άλλους συμπολίτες μας να βοηθήσουν».

 

Χορηγοί όλων των εκδηλώσεων είναι :

Για νερά και χυμούς το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Αύρα bloom,

Για γλυκίσματα τα αρτοποιεία ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (Κορίνθου 16, Κλεομένους Οικονόμου 35, Ροδοδάφνη, Ελίκη) ΔΗΜ. ΜΠΟΜΠΟΤΣΙΑΡΗΣ-Κορίνθου 60, ΛΥΚΟΥΣΗ ΤΑΣΙΑ – Αριστοτέλους 18,

Για την εκδήλωση στο Διακοπτο το παραδοσιακό ξενοδοχείο «ΣΗΜΑΝΤΡΟΝ»,

Για την εκδήλωση στη Ροδοδάφνη το εστιατόριο «ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ» (Άβαθος), ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΡΟΔΟΔΑΦΝΗΣ και υποστηρικτής ο Εκπολιτιστικός σύλλογος Ροδοδάφνης «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»

Αναλυτικά το πρόγραμμα των παιδικών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων σε όλο το Δήμο περιλαμβάνει :

• ΣΑΒΒΑΤΟ, 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΠΡΩΗΝ ΒΡΟΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ (ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ)

ΩΡΑ 6 Μ.Μ. – 8:30 Μ.Μ.

 

Ο Δήμος Αιγιαλείας σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα Πρόληψης των Εξαρτήσεων και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων προσκαλούν παιδιά ηλικίας 6-12 ετών με τους γονείς τους να παρακολουθήσουν την παιδική ταινία του Ευγένιου Τριβιζά, «Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι», να μιλήσουν για τα μηνύματα της ταινίας και να εκφράσουν τα όνειρά τους με δημιουργικό τρόπο.

Για δήλωση συμμετοχής στην εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν έως τις 15/12/2011 στα τηλ. του Κέντρου Πρόληψης 2610 226948 & 2610 623290 καθημερινά 8:00 -15:00.

 

• ΣΑΒΒΑΤΟ, 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

«ΠΑΙΔΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ»

ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΔΟΔΑΦΝΗΣ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»

ΩΡΑ 6 Μ.Μ

 

O Χορευτικός Όμιλος «ΑΧΑΙΟΙ» σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α διοργανώνει μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική γιορτή στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοδάφνης «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ». Εκεί όλοι θα έχουν – μεταξύ των άλλων - την ευκαιρία να γνωρίσουν τον γλυκό παππούλη Αη Βασίλη και να τον φωτογραφίσουν.

 

• ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

«Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ»

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΓΙΟΥ

ΩΡΑ 11 Π.Μ. – 2 Μ.Μ.

 

Στην είσοδο του Πολιτιστικού Κέντρου θα υποδεχτεί τα παιδιά ο Άγιος Βασίλης με τους συντρόφους του, μοιράζοντας τους, κατά την προσέλευσή τους, γλυκίσματα.

Ο Ανιματέρ μικροφώνου ενημερώνει για τα δρώμενα της γιορτής.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο διαδραστικό Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα δραστηριοτήτων. Με την ενεργό συμμετοχή των παιδιών και το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα να κυριαρχεί, οι επιλεγμένες δράσεις εξιτάρουν τη φαντασία, προάγουν το κέφι και τη διασκέδαση παιδιών και θεατών.

Για δήλωση συμμετοχής στην εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν έως τις 23/12/2011 στο τηλ.: 26913-60660 ή στο φαξ 26910-28210, ή στα mail [email protected], [email protected],

 

 

• ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

«ΓΙΟΡΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ»

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΗΜΑΝΤΡΟΝ–ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ

ΩΡΑ 6:30 Μ.Μ.

 

Εκδήλωση στην οποία συμμετέχει η χορωδία Διακοπτού με χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα. Μετά το τέλος της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει πάρτι για τα παιδιά με μπουφέ και μουσική.

 

 

 
© Copyright 2011 - 2021 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου