Loading...

Κατηγορίες

Παρασκευή 09 Δεκ 2011
Όχι στο «χαράτσι» μέσω ΔΕΗ από το Δήμο Αιγιάλειας
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

Του Β. Αντωνίου

 

Έκανε «πίσω» η πλειοψηφία και η μείζονα αντιπολίτευση μπροστά από τη λαϊκή οργή και αγανάκτηση για το χαράτσι της ΔΕΗ.

 

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Φιλιπ Βαρδάλος από την μείζονα αντιπολίτευση

 

Μετά από τις κινητοποιήσεις που διοργανώθηκαν από την κίνηση φορέων-πολιτών διευρυμένου Δήμου Αιγιαλείας, συζητήθηκε τελικά στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας στις 28 Νοεμβρίου 2011, με πρώτο θέμα το ειδικό τέλος ακινήτων (μέσω λογαριασμών Δ.Ε.Η.) παρουσία πολλών αγανακτισμένων Αιγιαλέων πολιτών που αντιστέκονται στην πληρωμή του φοροχαρατσιού μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου της 28ης Νοεμβρίου ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο του Δ. Σ. κ Γ. Φιλιππόπουλο η ανεξαρτητοποίηση του Δημοτ Συμβούλου Φίλιππα Βαρδάλλου από την παράταξη «Αυτοδιοικητική Δράση»του Δ. Καλογερόπουλου

Ο Δ.σ Φιλιπ. Βαρδάλλος με επιστολή του προς το Δημοτικό συμβούλιο την οποία ανέγνωσε ανέγνωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ κ. Γ. Φιλιππόπουλος, ανακοινώνει την ανεξαρτοποίησή του από την παράταξη «Αυτοδιοικητική Δράση» του Δ. Καλογερόπουλου επισημαίνοντας τους λόγους που τον ανάγκασαν να προβεί στην πράξη του αυτήκαι αναφέρει μεταξύ άλλων: « Επειδή ο κ.Δ. Καλογερόπουλος ως αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης δεν έφερε το θέμα ως έκτακτο για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο δυο εβδομάδες πριν τη σύγκλιση του τακτικού δημοτικού συμβουλίου με τη σύμφωνη γνώμη των δυο παρατάξεων της ελάσσονος αντιπολίτευσης, δηλαδή τον αντισυνταγματικό φόρο στα ακίνητα που φέρνει τη χώρα και τις οικογένειες των ελλήνων στο χείλος του γκρεμού. Ο κ. Καλογερόπουλος παρουσίασε στο τακτικό δημοτικό συμβούλιο της 28ης Νοεμβρίου μια εισήγηση που «χαϊδεύει» την κυβέρνηση και την οποία απέκρυπτε από την ίδια την παράταξή του. Αρνούμαι να συμμετέχω σε σκέψεις και πράξεις που ζημιώνουν τους πολίτες της Αιγιαλείας.»

Μετά το τέλος της ανακοίνωσης της ανάγνωσης της ανεξαρτοποίησης του Δ.σ. Φ. Βαρδάλλου οι παριστάμενοι πολίτες προέβησαν σε παρατεταμένα χειροκροτήματα που ανάγκασαν τον πρόεδρο του Δημοτ. Συμβουλίου κ. Γ. Φιλιππόπουλο να προβεί σε αυστηρή προειδοποίηση προς τους χειροκροτητές ότι απαγορεύεται το χειροκρότημα στο Δημοτικό Συμβούλιο, λέγοντας ότι το Δ. Συμβούλιο δεν είναι «γήπεδο» και ότι σε επανάληψη θα διακόψει τη συνεδρίαση για την επομένη. Παρακάλεσε τους παρευρισκόμενους πολίτες να παρακολουθούν κόσμια τη συνεδρίαση διότι η αίθουσα συνεδριάσεων δεν αποτελεί «κερκίδα και γήπεδο».

Ακολούθως ο αρχηγός της παράταξης «Αυτοδιοικητική δράση» κ. Καλογερόπουλος απαντώντας στη δήλωση ανεξαρτοποίησης του συμβούλου της παράταξής του κ. Φ. Βαρδάλλου τόνμισε: «Ευχαριστώ με κάθε ειλικρίνεια τον κ. Βαρδάλλο, για την πρωτοβουλία που πήρε πριν από δυο εβδομάδες για σύγκλιση έκτακτου Συμβουλίου, γιατί μας έβγαλε από μια δύσκολη θέση. Μετά από αυτά που ακούστηκαν, θα κρατήσετε μόνο το ότι μου είχε πει ότι δεν είχε την πρόθεση να μείνει στην παράταξη εάν εγώ δεν υποχωρούσα στην δική μου άποψη, ότι δηλαδή δεν έρχεται μια παράταξη προ τετελεσμένων γεγονότων και υπό την απειλή να μην είναι κάποιος μέλος ή όχι της παράταξης. Δεν υποχώρησα και αυτό θεώρησα ότι ήταν το σωστό, το να φέρω το θέμα στη συνεδρίαση του Τακτικού Συμβουλίου.».

Αμέσως μετά τον κ. Καλογερόπουλο ο δήμαρχος κ. Θεοδωρακόπουλος επεσήμανε: «Επειδή αυτή η ενέργεια είναι η πρώτη διασπαστική ενέργεια συνδυασμού, μου προκαλεί θλίψη διότι οι συντεταγμένες ομάδες όταν έρχονται στο Συμβούλιο έρχονται να υπηρετήσουν κάποιο σκοπό. Οι διασπάσεις δεν ωφέλησαν ποτά σε τίποτα, παρά μόνο έφεραν προβλήματα και δυσκολίες δημιουργώντας αναποτελεσματικότητα.».

 

«Έσπασε» η αντίσταση της Δημοτικής αρχής και της μείζονος αντιπολίτευσης

 

Οι κινητοποιήσεις της κίνησης φορέων-πολιτών διευρυμένου Δήμου Αιγιαλείας που έγιναν είχαν ως αποτέλεσμα την αντιστροφή του κλίματος, δεσμεύοντας την ΔΕΗ πως δεν θα προβεί σε καμμία διακοπή ρεύματος συμπολίτη που δεν πληρώνει το «χαράτσι». Έσπασε την σιωπή του Δημάρχου Αιγιαλείας , της δημοτικής Αρχής, και της μείζονος Αντιπολίτευσης, ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ τους να εισαχθεί το θέμα για το χαράτσι στο τιμολόγιο της ΔΕΗ,

Η κίνηση φορέων-πολιτών διευρυμένου Δήμου Αιγιαλείας καταγγέλλει τους προαναφερθέντες τοπικούς άρχοντες , γιατί κώφευσαν στο πρόβλημα του Δημότη, αρνούμενοι να συγκαλέσουν έκτακτο δημοτικό Συμβούλιο, όπως τους ζητήθηκε, εξαιρουμένων επτά δημοτικών συμβούλων που το αποδέχθηκαν.Καταγγέλουμε επίσης την υποκριτική στάση του δημάρχου ότι στέκεται στο πλευρό μας την ίδια στιγμή που προσπαθεί να διχάσει τον αγωνιζόμενο λαό ,δηλώνοντας στα ΜΜΕ ότι όσοι έχουν μεγάλα ακίνητα ,συνεπώς και λεφτά , πρέπει να πληρώσουν εφόσον υπάρχει ο «νόμος»,για τον οποίο ως δικηγόρος που είναι, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι σε αντισυνταγματικούς και παράνομους νόμους ,κανένας πολίτης δεν οφείλει καμία υπακοή και μάλιστα όταν τέτοιοι νόμοι παραγγέλνονται με διαταγή της κατοχικής κομαντατούρας στα φερέφωνα τοπικά όργανά τους .Απαιτούμε απόφαση όπως του δημοτικού συμβουλίου Πάτρας ,όπου ομόφωνα καλεί τους πολίτες να μην πληρώνουν το παράνομο χαράτσι και κάθε νομική και υλικοτεχνική βοήθεια ,με επανασύνδεση ρολογιών από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΠΑΡ. 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ .

 

Το ψήφισμα τελικά διαμορφώθηκε και ψηφίστηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο, πάνω στην πρόταση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Αιγιάλειας»( Π. Παπακωνσταντινόπουλος – Κολοκοτρώνης) που υποστηρίχθηκε από την παράταξη «Αιγάλεια Νέα εποχή»( Δ. Τριανταφυλλόπουλος – Π.Γιαννούλης) και του ανεξαρτητοποιημένουαπο την παράτξη του Δ. Καλογερόπουλου (Αυτοδιοικητική Δράση) δημοτικού Συμβούλου Φίλιπ. Βαρδάλου και των Δ.σ. της πλειοψηφίας Π. Μπερούκα και Αθ.Σταυρόπουλου.

 

 

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αιγιαλείας για το ειδικό τέλος ακινήτων (μέσω λογαριασμών Δ.Ε.Η.)

 

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αιγιαλείας, εκφράζει την κάθετη αντίθεσή του στον εκβιαστικό τρόπο είσπραξης φόρων (γνωστά «χαράτσια») που αποστέλλονται με τους λογαριασμούς της Δ.Ε.Η.

Αποφασίζει να στηρίξει με κάθε νόμιμο τρόπο κάθε εργαζόμενο, άνεργο, συνταξιούχο, μικρό επαγγελματία, σπουδαστή που αρνείται να πληρώσει τα φοροχαράτσια, επειδή δεν μπορεί.

Σε αυτή την κατεύθυνση το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει και δίνει εντολή για την άμεση ενεργοποίηση των υπηρεσιών της Νομικής Υπηρεσίας, του Δήμου προκειμένου να στηρίξουν όλους όσους θα υποστούν τις συνέπειες της άρνησης πληρωμής των χαρατσιών με διακοπή ρεύματος, νομικές κυρώσεις κ.λ.π.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, παράλληλα, στηρίζει κάθε συλλογική δράση που εναντιώνεται στα χαράτσια και σε κάθε δυσβάσταχτο αντιλαϊκό μέτρο που έχει ληφθεί από κυβέρνηση – ΕΕ – ΔΝΤ και θα στέκεται δίπλα στον αγωνιζόμενο λαό για τα δικαιώματά του που είναι συνυφασμένα με την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Η απόφαση αυτή να κοινοποιηθεί στον πρωθυπουργό, στους αρμόδιους υπουργούς και τη διοίκηση της ΔΕΗ και να δημοσιοποιηθεί σε όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

 

 

 

Τα γεγονότα που μεσολάβησαν μέχρι την τελική διαμόρφωση του ψηφίσματος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αιγιαλείας για το ειδικό τέλος ακινήτων (μέσω λογαριασμών Δ.Ε.Η.), οφείλονται κατά κύριο λόγο στην κίνηση φορέων-πολιτών του διευρυμένου Δήμου Αιγιαλείας.

 

Ιστορικό των κινητοποιήσεων δράσεων

 

Η συνάντηση συνέλευση Αιγιαλέων πολιτών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011 το βράδυ στο κατάμεστο Εργατικό Κέντρο Αιγίου, με θέμα την αντίσταση πολιτών στα χαράτσια που έχουν επιβληθεί πραξικοπηματικά στους Έλληνες πολίτες με αποκορύφωμα την επιβολή του χαρατσιού στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Η συνέλευση αποφάσισε:

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΖΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ :

1. ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΚΟ,ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ,ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟΙ ΜΑΣ ΔΗΜΟΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ.

2. ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΗ (σε ανοιχτή ενημέρωση συγκέντρωση διαμαρτυρία την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου και ώρα 10.00 πμ. στα γραφεία της ΔΕΗ στο Αίγιο, επί της οδού Κορίνθου 113, προκειμένου όλοι μαζί να διαμαρτυρηθούμε για όσα έχουν ήδη εισπραχθεί αλλά και όσα ακόμα δεν έχουν καταβληθεί από τους πολίτες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πιθανή διακοπή ηλεκτροδότησης σε περίπτωση που δεν καταβάλουν το χαράτσι) ΚΑΙ ΑΠAΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΙΓΙΟΥ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙ ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΗΣ ΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ .

3. ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Η Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ –ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΗΤΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΕΠΙΣΗΣ ΑΜΕΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΕΣΦΑΛΜΕΝΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ

4. ΣΥΣΤΑΣΗ ΛΑΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΡΟΛΟΓΙΩΝ – ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧ.ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

5. ΝΕΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ – ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ – ΕΡΑΝΩΝ ΓΙΑ ΕΝΔΕΗ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ – ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΝΤΥΠΩΝ .

 

Η Συνέλευση εξέλεξε προσωρινή διοικούσα Επιτροπή αποτελούμενη σε αλφαβητική σειρά από τους:

Βαρδάλος Φίλιππος του Θεοδώρου, δημοτικός σύμβουλος του Δ.Σ. Δήμου Αιγιαλείας, τηλ: 6932733447,

Γεωργακόπουλος Παναγιώτης του Θεοδώρου, Έμπορος, μέλος της Παναγιάλειας Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Κίνησης,

Ιατροπούλου Μαρία του Κωνσταντίνου, δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Αιγίου,

Μανωλϊδη Πανδώρα του Ευαγγέλου, Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Αιγίου

Μαυρίδης Σωκράτης του Μιχαήλ, έμπορος, μέλος του δ.σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αιγίου,

Παναγιώτης Καραφλός του Αθανασίου, αντιπρόεδρος ζαχαροπλαστών νομού Αχαΐας, τηλ: 26910/27814

 

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

 

Λόγω του ότι δεν συνεκλήθη έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο η Συντονιστική Επιτροπή της Κίνησης Φορέων Πολιτών Διευρυμένου Δήμου Αιγιαλείας ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ 25 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, συμπεριλαμβανομένου και του Δημάρχου, στους πολίτες του Δήμου Αιγιαλείας, οι οποίοι αδιαφορούν, κωφεύουν και αγνοούν τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας

Η Συντονιστική Επιτροπή της Κίνησης Φορέων Πολιτών Διευρυμένου Δήμου Αιγιαλείας για τα χαράτσια στους λογαριασμούς της ΔΕΗ δηλώνει στους πολίτες του Δήμου Αιγιαλείας ότι από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου οι:

1) Η Δημοτική Παράταξη: Λαϊκή Συσπείρωση και οι σύμβουλοί της

Τάκης Παπακωνσταντινόπουλος, επικεφαλής κ΄

Σωτήριος Κολοκοτρώνης, Δημοτικός Σύμβουλος

2) Η Δημοτική παράταξη: ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ κ’ οι σύμβουλοί της

Τριανταφυλλόπουλος Δημήτρης, επικεφαλής κ’

Γιαννούλης Παναγιώτης, Δημοτικός Σύμβουλος

3) Από τη Δημοτική Παράταξη ΑΙΓΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Μπερούκας Πάνος κ΄

Σταυρόπουλος Αθανάσιος κ΄

4) από τη Δημοτική Παράταξη ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της συντονιστικής επιτροπής της κίνησης

Βαρδάλος Φίλιππος

Είναι οι μοναδικοί δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι μετά από τηλεφωνική πρόσκληση της επιτροπής, ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ.

 

 
© Copyright 2011 - 2021 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου