Loading...

Κατηγορίες

Τετάρτη 16 Νοέ 2011

 

 

Σας γνωστοποιούμε ότι την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011 το βράδυ στο κατάμεστο Εργατικό Κέντρο Αιγίου έγινε αθρόα συνάντηση πολιτών του Διευρυμένου Δήμου Αιγιαλείας, με θέμα την αντίστασή μας στα χαράτσια που έχουν επιβληθεί πραξικοπηματικά στους Έλληνες πολίτες με αποκορύφωμα την επιβολή του χαρατσιού στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Η συνέλευση αποφάσισε:

 

ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ :

1. ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΚΟ,ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ,ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟΙ ΜΑΣ ΔΗΜΟΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ.

2. ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΠAΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΙΓΙΟΥ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙ ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΗΣ ΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ .

3. ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Η Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ -ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΗΤΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΕΠΙΣΗΣ ΑΜΕΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΕΣΦΑΛΜΕΝΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ

4. ΣΥΣΤΑΣΗ ΛΑΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΡΟΛΟΓΙΩΝ - ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧ.ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

5. ΝΕΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ - ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΕΡΑΝΩΝ ΓΙΑ ΕΝΔΕΗ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ - ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΝΤΥΠΩΝ .

 

Η Συνέλευση εξέλεξε προσωρινή διοικούσα Επιτροπή αποτελούμενη σε αλφαβητική σειρά από τους:

1) Βαρδάλος Φίλιππος του Θεοδώρου, δημοτικός σύμβουλος του Δ.Σ. Δήμου Αιγιαλείας, τηλ: 6932733447,

2) Γεωργακόπουλος Παναγιώτης του Θεοδώρου, Έμπορος, μέλος της Παναγιάλειας Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Κίνησης,

3) Ιατροπούλου Μαρία του Κωνσταντίνου, δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Αιγίου,

4) Μανωλϊδη Πανδώρα του Ευαγγέλου, Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Αιγίου

5) Μαυρίδης Σωκράτης του Μιχαήλ, έμπορος, μέλος του δ.σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αιγίου,

6) Παναγιώτης Καραφλός του Αθανασίου, αντιπρόεδρος ζαχαροπλαστών νομού Αχαΐας, τηλ: 26910/27814

Με το παρόν δελτίο ενημερώνουμε όλους τους πολίτες του Δήμου μας, όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε αυτά τα δυσβάσταχτα και εξοντωτικά χαράτσια που μας επιβάλουν οι χωρίς την νομιμοποίηση του λαού πλέον διοικούντες.

Σας καλούμε σε ανοιχτή ενημέρωση συγκέντρωση διαμαρτυρία την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου και ώρα 10.00 πμ. στα γραφεία της ΔΕΗ στο Αίγιο, επί της οδού Κορίνθου 113, προκειμένου όλοι μαζί να διαμαρτυρηθούμε για όσα έχουν ήδη εισπραχθεί αλλά και όσα ακόμα δεν έχουν καταβληθεί από τους πολίτες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πιθανή διακοπή ηλεκτροδότησης σε περίπτωση που δεν καταβάλουν το χαράτσι.

Σας ενημερώνουμε ότι ήδη έχουμε ζητήσει από ένα έκαστο προσωπικά μέλος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αιγιαλείας να ζητήσει την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού συμβουλίου προκειμένου ο Δήμος να υποστηρίξει την κίνησή μας και να μπει μπροστάρης για να μην κοπεί σε κανένα καταναλωτή το ρεύμα το οποίο αποτελεί δημόσιο αγαθό αδιαπραγμάτευτο.

Σας δηλώνουμε ότι θα ακολουθήσει κοινή γραπτή εξώδικη δήλωση διαμαρτυρία των πολιτών του Δήμου Αιγιάλειας για το χαράτσι και ζητούμε από όλους σας να προσυπογράψετε αυτή δηλώνοντας παράλληλα τον αριθμό της παροχής σας. Σας γνωστοποιούμε ότι μπορείτε να καταβάλετε προσωρινά την αξία του ρεύματος ως εξής:

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ

(ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΔΕΚΟ)

1. Πάμε στο ΑΤΜ με το λογαριασμό ή με τον 12ψήφιο κωδικό ηλεκτρονικής

πληρωμής.

2. Βάζουμε την κάρτα. Επιλέγουμε: α)Άλλες συναλλαγές

β)Πληρωμές ΔΕΚΟ

γ) ΔΕΗ

3. Πληκτρολογούμε τον 12ψήφιο κωδικό "ηλεκτρονικής συναλλαγής" και θαμας ζητηθεί να ορίσουμε ποσό πληρωμής.

4. Αφαιρούμε από το συνολικό ποσό αυτό που αντιστοιχεί στο χαράτσι(πάνω δεξιά ΕΕΤΗΔΕ)

5. Πληκτρολογούμε το ποσό που απομένει στο μηχάνημα.

6.Παίρνουμε την απόδειξη και μαζί με το λογαριασμό και την ταυτότητάμας στην συνέχεια θα υπογράψουμε στην κοινή εξώδικη δήλωση.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΙΓΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 113.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ

Η συντονιστική επιτροπή

 

 

 
© Copyright 2011 - 2020 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου