Loading...

Κατηγορίες

Δευτέρα 02 Μάι 2022
Γαλάζια κτήνη: Εκτός από το ρεύμα θα κόβουν και το νερό!
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

Μια είδηση που έγραψαν ελάχιστοι και φρόντισαν να την κουκουλώσουν ακόμα περισσότεροι.

«Το 2020 η ΕΥΔΑΠ είχε εκδώσει εντολές διακοπής σε 46.086 παροχές που αντιστοιχούσαν σε 66,2 εκατ. ευρώ. Είναι αξιοσημείωτο ότι η Εταιρεία Ύδρευσης έχει προχωρήσει σε αλλαγή των κριτηρίων βάση των οποίων προχωρεί σε διακοπή του νερού, καθώς οι εντολές γίνονται πλέον οριζόντια για οφειλές άνω των 100 ευρώ και εφόσον υπάρχουν οκτώ ανεξόφλητοι λογαριασμοί.

Οι ιδιώτες θα ενημερώνονται πώς έχουν ενταχθεί σε πρόγραμμα διακοπής. Εάν δεν ανταποκριθούν εντός 3 ή 4 ημερών, τότε η παροχή νερού κόβεται. Σύμφωνα με πηγές από την ΕΥΔΑΠ σε αυτή την κατηγορία υπόκεινται μόνο όσοι έχουν προσκομίσει τα προσωπικά τους στοιχεία επικοινωνίας. Για τους υπόλοιπους η διακοπή γίνεται εντελώς απροειδοποίητα».

Δηλαδή για 100 ευρώ θα πεθάνουμε από τη δίψα! Τόσο καλά! Είναι που πήρε μέτρα ο Μητσοτάκης βρε! Για να μας θάψει. Αλλά θα τον θάψουμε πρώτοι.

Κάτι τέτοιες στιγμές σκέφτομαι τον Κομμουνιστή Δήμαρχο που δεσμεύτηκε πως σε καμιά φτωχή οικογένεια της Πάτρας δεν θα κοπεί το βασικό αγαθό του νερού. Τι να κάνουμε, φίλε Αθηναίε; Ας ψήφιζες σωστά.

Το σύνδρομο του Ρένφιλντ ή κλινικό βαμπιρισμό έχουν οι νεογιδοκράτες. Πήγαν να γλείψουν τον υιό του Κούλη, αλλά έφαγαν τέτοιο κράξιμο από τους πραγματικούς ανθρώπους, που κρύφτηκαν αμέσως στους υπονόμους τους. Φάτε κατσαρίδες γαλάζια τρολλ, είναι λιγότερο αηδιαστικό.

«Με τον Κωνσταντίνο» έλεγαν, κι άκουσαν τα σχολιανά τους από τους άνεργους, που φυσικά θεωρούμε πρόκληση να προτείνουν σε μας να είμαστε δούλοι, αλλιώς μας διαγράφουν από τον ΟΑΕΔ, ενώ ο άχρηστος γόνος να καθαρίζει μέχρι 6 χιλιάρικα το μήνα χωρίς να κάνει τίποτα!

Τελικά με αυτή την ιστορία τα Ελληνικά Πανεπιστήμια ανέβηκαν πάρα πολύ στα μάτια όλων. Γιατί τι είναι το Χάρβαρντ; Το μέρος που πάνε όσοι δεν πετυχαίνουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, κι έχουν πλούσιο μπαμπά φυσικά.

Όσο για το Ευρωκοινοβούλιο θα πω το εξής: Που αλλού δηλαδή θα βάζαμε τον άχρηστο; Ποιος θα τον έπαιρνε στο μαγαζί του, χωρίς πτυχίο, προϋπηρεσία, χωρίς κανένα προσόν;

Έχει προσόντα; Να δούμε το βιογραφικό;

«Για τις κακές γλώσσες, ιδού το βιογραφικό του Κ. Μητσοτάκη που βουλώνει τα στόματα όσων λένε ρουσφετολογική την πρόσληψη του στο Ευρωκοινοβούλιο. Όχι 5 αλλά 15 χιλιάδες ευρώ μισθό αξίζει. Ξυδάκι Μαδουραίοι».

«Mitsotakis» Μάλιστα, αυτό είναι προσόν. Για βρικόλακα.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 2 Μαΐου 2022 | 8:00 π.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου